Haberler

Manuel Fernandes: Galatasaray'ı Yenmek İçin Elimizden Gelen Her Şeyi Yapacağız

Güncelleme:

Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, "Galatasaray'ı yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda yer alan Lokomotiv Moskova, grupta oynadığı dördüncü maçında deplasmanda Porto'ya 4-1 yenilerek bir üst tura çıkma şansını matematiksel olarak kaybetti.

MOSKOVA, GALATASARAY MAÇINA ODAKLANDI

Lokomotiv Moskova cephesi maç sonu büyük bir üzüntü yaşarken, yönetim ve teknik heyet gözünü UEFA Avrupa Ligine dikti. Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Porto maçının ardından yaptığı açıklamada Galatasaray maçına odaklandıklarını söyledi.

"GALATASARAY'I YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Portekizli futbolcu, "Ne yazık ki gruptan çıkma şansımızı kaybettik. Bu çok üzücü. Ancak henüz bir şey bitmedi. UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansımız var. Buna odaklanmalıyız. Galatasaray maçına odaklandık. Galatasaray'ı yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu. Lokomotiv Moskova ile Galatasaray arasındaki müsabaka 28 Kasım'da Moskova'da oynanacak.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Manuel Fernandes Galatasaray Moskova Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ÖNEMİ YOK Kİ ARTIK:

GS 3, lokomotif 4. olacak her halükarda

5
0
yanıtYanıtla
..:

GS HER HALÜKARDA ŞANSLI 4 3 OLUR SON MAÇTA SEN ŞALKEYİ ALMANYADA YENMEN LAZIM

1
0
yanıtYanıtla
CEKİRGE:

hiçbişey seyrettiğimiz yok körler sağırlar şifreli paralı satılmış kanallar birbirini ağırlar halkın futbolunu sporunu ruhunu satanlar beter olsunlar ölüleri dirileri iki yakaları bir araya gelmesin bela musibet yakınlarından eksik olmasın

1
0
yanıtYanıtla
ZAMPARATOR:

isterseniz kevgir edin Türk takımlarını nasıl olsa satılmış şifreli futbol kanalları ülkenin futbolunuda satmıştır zaten seyredemiyoruz beter olsunlar

1
0
yanıtYanıtla
book:

yoo bızler seyredıyoruz kendı adına konus seyetmedıgın ızlemedıgın takımlar hakkkında yorum yapma magazın sayfasında gezın bence

yanıt2
yanıt0
Muhittin:

Bosver geseyi Son macta siz schalkeye yenilin zaten geseyi yenmis sayilacaksiniz ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title