Haberler

Manisa Belediyespor Yaz Okulu'na İlgi Büyük

Güncelleme:

Manisa Belediyespor'un futbol ve yüzme de açtığı kursların kayıtları kulüp binası ve Gençlik Merkezi'nde devam ediyor.

İlginin yoğun olduğu kurslarda, futbol kurslarına 1998-2005 doğumlu sporcular kayıt yaptırabilirken, yüzmede ise yetişkinler, 2007 ve üstü sporcular kayıt yaptırabilecek. Ayrıca kayıt yaptıran sporcuları çeşitli fırsatlar bekliyor.

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte futbol ve yüzme branşlarında yaz okulu açan Manisa Belediye spor'da kayıtlar devam ediyor. Yaz okulları ile ilgili olarak bilgi veren Manisa Belediye spor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, futbol kurslarının 18 Haziran Pazartesi günü, yüzme kurslarının ise 19 Haziran Salı günü başlayacağını söyledi.

Futbolda 1998-2005 arasında doğan bütün gençleri spor yapmaya çağıran Çalışkan, yüzme kurslarına ise yetişkinler olmak üzere 2007 ve üzeri bütün gençlerin kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Futbol kurslarına katılan gençlerin tecrübeli antrenörler tarafından eğitileceğini ve gelecek vadeden sporcuları bünyelerine katmayı düşündüklerini belirten Çalışkan, "Her yıl açtığımız futbol yaz okulu bu yılda büyük ilgi görüyor. Şu anda kayıtlar devam ediyor.

Gençlerimizi tecrübeli antrenörlerin gözetiminde futbol oynamaya çağırıyoruz. Gençlerimiz futbol yaz okulundan kurs ücreti, servis, şort, forma, tozluk ve çanta dâhil olmak üzere 90 TL karşılığında yararlanabilecek. Ayrıca aynı aileden olan ikinci sporcular ise 75 TL'ye kursumuza kayıt yaptırabilir" dedi.

Yüzme Kursları Milli Sporculardan

Basın Sözcüsü Çalışkan, yüzme kurslarının ise Fenerbahçe'de forma giyen milli sporcular Bartu Büyükyılmaz, Beste Can Koç ve Muzaffer Demirtaş tarafından verileceğini söyledi. Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde verilecek olan kurslara yetişkinler dâhil 2007 ve üzeri doğumluların katılabileceğini ifade eden Çalışkan, "Yüzme kurslarına katılmak isteyenler 120 TL'ye kayıt yaptırabilirler. Aynı aileden olanlar ikinci sporcular ise 110 TL'ye kayıtlarını yaptırabilirler" diye konuştu.

Kayıt Yaptıranları Sürprizler Bekliyor

Manisa Belediyespor Basın Sözcüsü Tolga Tunç Çalışkan, Futbol Yaz Okulu'na kayıt yaptıran sporcuları çeşitli sürprizlerinde beklediğini söyledi. Çalışkan, "Yaz okulumuza kayıt yaptıran sporcular Lescon ve Vaktel markalarından alacakları ürünlerde yüzde 10 indirim kazanacaklar.

Ayrıca yine Futbol Yaz Okulu'na kayıt yaptıran sporcular Hedef Dershaneleri'nden yüzde 50 indirimle yararlanacaklar. Kayıt yaptıran sporcular arasından iki öğrenci ise Hedef Dershanesi'nden sadece 750 TL kırtasiye masrafı karşılığında yararlanabilecek. Gençlerimizin bu fırsatları kaçırmamalarını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title