Haberler

Maicon, Fenerbahçe'nin Garry Rodrigues ile ilgilenmesine büyük tepki gösterdi!

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski oyuncusu Maicon, Garry Rodrigues'in adının Fenerbahçe ile anılmasına sert tepki gösterdi. Maicon, "Eğer oraya giderse onu öldürürüz." dedi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Garry Rodrigues'in transferde isminin Fenerbahçe ile geçmesinin ardından yine eski bir Galatasaraylı olan Maicon'un tepkisi dikkat çekti. Instagram'da bir Galatasaray taraftarının Al Ittihad'da forma giyen Rodrigues'in Fenerbahçe ile adının anılmasının ardından ''Fenerbahçe'ye gitme'' demesinden sonra Maicon, ''Eğer oraya giderse onu öldürürüz'' şeklinde cevap verdi.

Maicon, Fenerbahçe'nin Garry Rodrigues ile ilgilenmesine büyük tepki gösterdi!

FENERBAHÇE TARAFTARINA ORTA PARMAK

Ardından Garry Rodrigues'in Instagram paylaşımına yorum yapan bir Fenerbahçe taraftarı ''Come to Fenerbahçe'' derken Maicon, taraftara orta parmak emojisi ile cevap verdi. Ardından Team Maicon adlı bir hesap, Garry Rodrigues'e ''Lütfen Fenerbahçe'ye gitme'' şeklinde bir mesaj gönderirken Maicon'un bu paylaşımı beğenmesi dikkatlerden kaçmadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Maicon Pereria Roque Garry Rodrigues Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (15)

Nirvana:

boşuna tartışmayın . Fb nin de Gs ninde bütün şampiyonlukları hak yiyerek kazanılmış sahte başarılar . birbirinizden farkınız yok . türk sporundaki kanser hücresinin iki yarısısınız .

5
38
yanıtYanıtla
hamsi:

yüzde yüz trabzonlusun

yanıt21
yanıt2
Kes:

Ver la şu tineri

yanıt16
yanıt0
forza:

kadıköyde o pamagın ne oldugunu gsliler daha iyi bilir

14
9
yanıtYanıtla
erkin:

7 kisi ile 7-0 yenmisiz, 4 yildiz bizde, UEFA ve SUPER KUPA bizde her anlamda GALATASARAY in golgesinde fenerbahce.

yanıt5
yanıt3
concordelx:

kadıköyde kupa kaldırmak oluyor galiba :)

yanıt7
yanıt5
Bozkurt:

7 kişi ile 7-0 yenmişsiniz öylemi. tarihin en büyük yalanı bu sende biliyorsun, Belgesiz görüntüsüz konuşmayın lütfen komik oluyorsunuz

9
13
yanıtYanıtla
Eski Tarih:

7-0 ı sayıyorlarsa o zaman fenerin 28 şampiyonluğunu da saysınlar yok öyle yağma

yanıt13
yanıt8
11 YABANCI:

mayçon da kim

3
9
yanıtYanıtla
errorr:

baska adam mı yok allahım yarabbım ya benı koy daha ıyı adam bulurum nerde bos adam var onunla ugrasıyor bu yonetım futboldan anlamıyor açık ve net!!!!

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title