Haberler

Mahsun Kırmızıgül Hayranlarını Üzdü

Güncelleme:

'Mucize' filminin gösterimi için Bolu'ya giden ünlü sanatçı, konuşma yaptıktan sonra imza dağıtmadan salondan ayrılınca hayranları hayal kırıklığına uğradı.

Bolu'ya 'Mucize' filminin gösterimi için gelen Mahsun Kırmızıgül kısa bir konuşma yapıp, programda olmasına rağmen imza dağıtmadan ayrılınca, hayranları hayal kırıklığı yaşadı.

İMZA İÇİN PLATFORM KURULDU

Bolu Dağı'nda bulunan bir alışveriş merkezine gelen Mahsun Kırmızıgül ile Ali Sürmeli 'Mucize' filminin gösterimine katıldı. İmza günü ve söyleşi için günler öncesinden tanıtımlar yapılırken, alışveriş merkezinin içindeki sinemanın önünde platform kuruldu. Yaklaşık 200 kişi Mahsun Kırmızıgül ve oyuncuları görmek için platformun önünde beklerken, Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli filmin gösterildiği salona girdiler.

Filmi izleyenler karşılarında Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli'yi görmenin sevincini yaşadı. Mahsun Kırmızıgül ve Ali Sürmeli izleyicilerle kısa süre sohbet ettikten sonra söyleşi ve imza günü için platformun bulunduğu alana giderken, sevgi gösterilerinde bulunan hayranlarını selamladılar.

APAR TOPAR GİTTİ

Filmin Avrupa'nın bazı kentleriyle Türkiye'de gösterime girdiğini belirten Mahsun Kırmızıgül, "Filmi şu ana kadar 3 milyon kişi izledi. Film artık bizden çıktı ve artık bu filmin sahibi sizsiniz. Çok teşekkürler" dedi.

Yaklaşık 4 dakika sahnede kalan Mahsun Kırmızıgül'ün kısa konuşmasının ardından gideceğini söylemesi, hayranlarını şaşkına çevirdi. Filmin broşürlerini ünlü sanatçıya imzalatmak ve söyleşide sohbet etmek için bekleyen hayranları Mahsun Kırmızgül'ün apar topar gitmesinin şaşkınlığını yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahsun Kırmızıgül Ali Sürmeli Bolu Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (84)

DelikanliMobil-IOS:

Arkadaslar kürt milletinden adam cikmaz

26
27
yanıtYanıtla
müslüman:

açılımlar çalıştaylar sonuç vermiş. baksanıza kürt halkı kürt milleti olmuş. aşağılayan abidinler bile farkında olmadan yüceltiyorlar :-)

yanıt0
yanıt0
mrp:

İĞRENÇ Bİ FİLMDİ. . . ABARTININ GÖZÜNE VURMUŞLAR. KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM. . .

27
24
yanıtYanıtla
cizre kaçak çay:

mahsun baktı , nasıl para kazanırım, kürtleri nasıl küçük düşürür, nasıl şiveleri ile, örf adetleri ile dalga geçirip, türkleri memnun edip paralarını alırım. . . yaptıda, kürtleri küçültmedi, kandırdığı koyun milletin parasını aldı. . . kürtler mahsumun filmindeki kürtler değildir, dişleri kirli cahil diye anlattığı kürtler değildir, güneşi gördüm filminde anlattığı, istanbula gelip travesti olan kardeşi kürt değildir. . bu seneryolar türkleri memnun ederken mahsumu zengin ediyor. .

18
26
yanıtYanıtla
ali:

dün ahmet kaya ya kürçe şarkı okuyacağı için çatal alanlar bugün kürtçülük üzerinden hem kahraman olmaya hem para kazanmaya çalışıyorlar.

32
4
yanıtYanıtla
KazimMobil-IOS:

Bu memleketin Ekmeğini yeyip PKK ya destek veriyorlar vatan haini

19
17
yanıtYanıtla
Sirnakli:

ben bir kürt olarak bu adami hic sevmiyorum. cünki kürtler üzerinden para kazanmak istiyor. ahme kayaya bicaklar firlatinca niye kürtlügünü gizledin. simdi de gelip insanlari kandiracak. cok eyip etmis. ben burda kürtcülük yapmiyorum, benim zoruma giden böyle insanlar halki kendi aleyhine kullanmak. almanyadan herkese selamlarimi gönderiyoum. Türkiyenin her yeri güzeldir. sahip cikalim birbirimize. Unutmayin düsman coktur. Yalniz Dostta Allahdir. Hayirli cumalar

29
7
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Pkk destektisi

17
17
yanıtYanıtla
Hakan aslanMobil-IOS:

Ahmet kayaya Saygısızlık yapan denyo şimdi de Kürtleri karalayıp parsayı topluyor bunun filmlerini izleyen cahillere yazıklar olsun

9
23
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

Delikanliyi elestirenler bir Kere türk degildir.ben o milleti icinde18ay Askerlik yaptim 3defa k Irak op var onlar gündüz tarlada gece terörist sizler Misil Misil uyurken ben daglarda catismadaydim ne mutlu türküm diyene ölürüm vatan icin

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title