Haberler

Yurt Dışındaki Gupse Özay'a Sevgili Şoku

Güncelleme:

1 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ile aşk yaşayan Barış Arduç, gecelerde eğlendi. Ünlü oyuncu, çıkışta bir güzele telefon numarasını verirken böyle görüntülendi.

Son dönemde genç kızların sevgilisi olan Barış Arduç, fena yakalandı. 'Deliha' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, önceki gece erkek arkadaşlarıyla Reina'daydı. Geç saatlere kadar kalabalık bir grupla eğlenen Barış Arduç, mekanda genç kızların gözhapsindeydi.

FLAŞLARI FARK EDİNCE KAÇTI

Mekandan yine erkek arkadaşlarıyla çıkan yakışıklı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekince çareyi demirlere yaslanmakta buldu. Bu sırada gizemli bir güzel Barış Arduç'un yanına gitti. Ünlü oyuncuyla kısa süre sohbet eden genç kız, Barış Arduç'tan numarasını istedi. Ünlü oyuncu da gizemli güzelin kendisine uzattığı cep telefonuna numarasını yazdı. Tam bu sırada flaşları fark eden Barış Arduç, hemen genç kızın yanından ayrılarak taksiye bindi.

"ÇAPKINLIKTA DA ACEMİ"

Şöhreti yeni yakalayan Arduç'un Reina gibi popüler bir mekan çıkışında suçüstü yakalanması "Henüz çapkınlıkta acemi" dedirtti. Bu arada yurt dışında tatilde olan Gupse Özay'ın sevgilisinin bu şekilde görüntülenmesine nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Arduç Gupse Özay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

BAYBURTLU NURİ:

ARSIZLIĞA CESARET ZINAYA AŞK DEDILER, BU MILLETIN AHLAKINI İŞTE BÖYLE YEDILER

35
5
yanıtYanıtla
halimiz yamanMobil-ANDROID:

Türkiye kavruluyo Şehitleriyle siz ne haber yapiyosunuz ... kendinize gelin..Size olan guwenimizi sarsmayin

23
3
yanıtYanıtla
ergünMobil-ANDROID:

saçma haber yapmayın lütfen...memlekette yangın var siz olmadık haberler yayinliyorsunuz.....

23
1
yanıtYanıtla
Boş haberMobil-ANDROID:

bize ne elalemin derdinden

20
0
yanıtYanıtla
Zey:

Karizmaa Tavaannn adamda resmen!!! Yakıyoooo!!!!!Gupseyle ne işi var diyordum bende!! Kendisi de anlamış Yakışmadıklarını herhalde!

16
1
yanıtYanıtla
Nane:

Bu adam sana iki beden büyük tü zaten

12
4
yanıtYanıtla
mucuk:

gupse ne yaa . barış kendine gel . elçinle gerçekten daha iyiiiii. . . . . . . . . . .

11
3
yanıtYanıtla
Hale:

gupse ablası gibi duruyo zaten çocuğun be

12
1
yanıtYanıtla
HALK:

ADMİN ADAM KÜFÜR EDİYOR SENDE YAYINLIYORSUN AHLAKSIZ ADMİN. . . !!!

10
2
yanıtYanıtla
mucuk:

iyi yapmışsın barış

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title