Haberler

Sunal Ailesi Telif Davasını Kazandı

Güncelleme:

Kemal Sunal'ın ailesi, ünlü aktörün televizyon kanallarında gösterilen filmlerinin yapımcısına açtığı telif davasını kazandı. Aile 856 bin 479 liralık telif hakkı alacak.

Eşi Gül Sunal ile oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal, Kemal Sunal'ın oynadığı ve halen kanallarda gösterilen 36 filminin yapımcısı olan Gülşah Film'e açtıkları telif davasını kazandı. Mahkeme, Sunal Ailesi'ne 856 bin 479 liralık telif hakkı ödenmesine karar verdi.

"82 TANE FİLMİ VAR"

Türk sinema tarihinin akıllara kazınan pek çok filminde başrol alan Kemal Sunal'ın ailesi, ünlü aktörün televizyon kanallarında gösterilen 36 filminin yapımcısı olan Gülşah Film'e açtığı 856 bin 479 liralık telif davasını kazanmasının yankıları büyümeye başladı. Sunal Ailesi, merhum sanatçının film yaptığı diğer şirketlere de telif davası açmaya başladı. Tam 82 tane filmi var.

AVUKATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Hukuk savaşı sürecinde kendilerine yardımcı olan Avukat Uğur Güven'e teşekkür eden Ali Sunal, şöyle konuştu: "Bir oğul olarak babamın vasiyetini yerine getirmekten onur duyuyorum. Türkiye'de sanatçılar tekrarlanan filmlerden hiçbir şey almıyorlar. Bütün usta oyuncuların filmleri TV'de sürekli oynuyor, babam en çok sömürüleni oldu. Babamın 82 filmi var, yılda en az 1000 kere oynuyor. Buradan doğan hakları almak niyetindeyiz."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kemal Sunal Ali Sunal Gül Sunal Magazin Haberler

500

Yorumlar (98)

Sokrates:

her gün Filmelerinin Çıkması bıktırdı.

6
45
yanıtYanıtla
cumali kaplanmobilWeb@haberler.com:

Adamın dibiydi allah rahmet etsin

46
4
yanıtYanıtla
helalmobilWeb@haberler.com:

Helal olsun nurlar içinde uyusun gülen adam halen bikmadan izliyorum kemal sunalın üstüne oyuncu tanımam

47
2
yanıtYanıtla
CecillMobil-IOS:

Evirip çevirip yayınlıyor kanallar, ne kadar çok para kazanıyor, elbette alacak ailesi haklarını, nur içinde yatsın..

46
2
yanıtYanıtla
sivasspormobilWeb@haberler.com:

Rahmetli kemal Abi bir efsane.bir bulunmaz degerdir.ruhu şad olsun

42
1
yanıtYanıtla
izmirli:

Kemal Sunala saygım sonsuz Allah rahmet eylesin yüzümüzü güldüren adam. aldığınız paradan gariban fakir fukaraya yardım ettiğinizi de duymak isterim.

33
8
yanıtYanıtla
serdarmobilWeb@haberler.com:

Baban sağ olsa senden utanirdi paragozler

11
28
yanıtYanıtla
??hiko??Mobil-ANDROID:

ali sunal senden neferet ediyrmmm

3
36
yanıtYanıtla
kimse izlemiyorki:

şimdiki gençler zaten izlemiyor saçma geliyordu. . kemal unutulur gider

0
38
yanıtYanıtla
DARA:

ÇOUKLUĞUMDA . . . REYHANLIDA KİBAR FEYZO FİLMİ ÇEVRİLİRKEN . . HEMŞO ile FUTBOL OYNANIŞTIM. . . BİLSEYDİM BÖYLE HOŞ BİR KIZI VAR. . . . KIZI İLE FUTBOL OYNAMAYI TEKLİF EDERDİM . . . . . . . . . ))) . . . ( Şaka Bir tarafa. . . SYGIDEĞER BİR İNSANDI )

1
36
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title