Haberler

    Ne kaybettiğini biliyor ve hiç iyi değil

    Güncelleme:

    EVLİLİĞİN BİTTİĞİNİN FARKINDAPeople dergisinde yer alan habere göre Kanye West'e yakın bir kaynak, şarkıcı hakkında "endişeli ve üzgün" dedi.

    EVLİLİĞİN BİTTİĞİNİN FARKINDA

    People dergisinde yer alan habere göre Kanye West'e yakın bir kaynak, şarkıcı hakkında "endişeli ve üzgün" dedi. West'in, evliliğinin bittiğinin farkında olduğunu anlatan kaynak "Şu anda yapabileceği bir şey yok. Ayrıca Kim'i kaybettiğini de biliyor" diye konuştu.

    SÖYLENTİLER GEÇEN YIL BAŞLADI

    2020 yılı boyunca Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanacakları iddiaları sık sık gündeme geliyordu. Sonunda bu yılın ilk ayında, basın tarafından "Kimye" olarak adlandırılan çiftin, boşanma kararı aldığı duyuruldu. Bu noktada kararı alan kişinin ise Kim Kardashian olduğu ileri sürüldü. Hatta Kardashian'ın bu konuda annesi Kris Jenner tarafından ikna edildiği de ileri sürülenler arasında.

    KIM İYİ AMA KANYE KÖTÜ DURUMDA

    People dergisine konuşan kaynak, Kim Kardashian ile Kanye West'in, bir aile olarak geleceğe aynı noktadan bakmadıklarını ileri sürdü. Aynı kaynak "Kim Kardashian'ın Kanye West'e göre daha iyi olduğunu da" sözlerine ekledi. Her ne kadar Kardashian ile West, boşanmayla ilgili resmi bir adım atmamış olsalar da çiftin tekrar bir araya gelmesinin artık mümkün olmadığı ileri sürülüyor. Hatta bunun "bir mucize" olduğunu söyleyenler de var.

    2014'TE EVLENDİLER

    Kim Kardashian ile Kanye West, 2014 yılında evlendi. Çiftin, 7 buçuk yaşında North, 5 yaşında Saint, 3 yaşında Chicago ve 2 yaşında Psalm adında dört tane çocuğu bulunuyor. Bu, Kardashian'ın üçüncü, Kanye West'in ise ilk evliliği. Çiftin iki büyük çocuğu normal yollarla diğer ikisi ise taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldi.

    KARDASHIAN'IN ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİ

    Kim Kardashian, ilk evliliğini 2000 ile 2004 arasında Damon Thomas ile yaptı. Ardından 2011 ile 2013 arasında Kris Humpries'le evli kaldı. Aslında çiftin fiili evliliği sadece 72 gün sürdü. Resmi olarak boşanmaları biraz zaman aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kim Kardashian Kanye West Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title