Haberler

"Kadir İnanır'ı Göreceğim" Deyip İnşaatın Tepesine Çıkan Adam, İntihar Girişiminde Bulundu

Güncelleme:

Çocuklarına Kadir ve Alyazmalım isimlerini koyan adam, "Kadir İnanır'ı göreceğim." diyerek inşaatın tepesine çıktı. İntihar girişiminde bulunan vatandaş, zor ikna edildi.

Şişli'de Kadir İnanır'ı görmek istediğini söyleyen Yılmaz Ç. bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Çocuklarına Kadir ve Alyazmalım ismini verdiği öğrenilen Yılmaz Ç. 3 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan inmeyi kabul etti.

İKNA ETMEK İÇİN 3 SAAT UĞRAŞTILAR

Olay, Şişli Fulya Mahallesi Öğretmen Haşim Çeken Caddesi üzerine bulunan bir inşaattaE saat 00: 00 sıralarında meydana geldi. dinilen bilgiye göre, sanatçı Kadir İnanır'ı görmek istediğini söyleyen 37 yaşındaki Yılmaz Ç. bir inşaatın 5. katına çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çevrede güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından, müzakereci polislerle Yılmaz Ç. arasında ikna çalışmaları başladı. Polisin 3 saat süren ikna çalışmaları sonuç verdi ve Yılmaz Ç. aşağı inmeyi kabul etti.

ÇOCUKLARININ ADINI KADİR VE ALYAZMALIM KOYMUŞ

Yılmaz Ç.'nin intihar girişiminde bulunduğunu öğrenen eşi ve çocukları da olay yerine geldi. Çocukları, Yılmaz Ç.'ye aşağı inmesi konusunda çağrıda bulundu. Daha önce de 2 defa intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Yılmaz Ç., çocuklarına Alyazmalım ve Kadir isimlerini vermiş.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kadir İnanır İstanbul Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

aslan:

yani bu haini sevende haindirbelkide ermeçiyandır

13
12
yanıtYanıtla
ATMACA:

Kadir inanir, Adam gibi adamdir, merttir, , eyvallah etmedigi icin, yalakalik etmedigi icin mi hain diyorlar. Varsin desinler. Kime ne, , O milyonlarin Tatar Ramazanidir.

yanıt10
yanıt4
...:

adam vatan haini bilmeyen araştırır. . atmaca ve vartolu araştırın . . gerçi vartolu olduğun için neden vatan haini görmediğin buradan da belli

yanıt2
yanıt2
defolaskım:

gün geçmiyorki ülkemizde bir gerizekalı daha türemesin :D :D

14
1
yanıtYanıtla
Yazın Adınızı:

vatan haini çok ülkemizde

9
6
yanıtYanıtla
aveller:

memleket gerizekalı dolu

13
1
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

Bende Cüneyt ARKIN için bizim tek katlı müstakil evin çatısına çıkacam bu akşam. Herkesi beklerim. Selfi felan yaparsınız.

10
2
yanıtYanıtla
cesim:

Aptallık bedava. . .

11
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

beyinsiz adam

11
0
yanıtYanıtla
pötürgeli:

bildiğin traşşşş

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title