Haberler

Gupse Özay, 'Şeytan Görümce' Olarak Geliyor

Güncelleme:

Gupse Özay'ın 'Şeytan Görümce Yeliz' karakterini canlandırdığı 'Görümce' filminin ilk detayları belli oldu. 2 Aralık'ta vizyonda olacak filmin afişleri tanıtıldı.

2 Aralık'ta vizyona girecek olan Görümce filminin afişleri ortaya çıktı. Gupse Özay, Instagram hesabından tüm afişleri paylaşarak 'hangi afiş size iyi geldi' sorusunu sordu.

DELİHA'DAN SONRA: ŞEYTAN GÖRÜMCE YELİZ

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, gelin ve görümce arasındaki ilişkiyi komedi diliyle anlatan Görümce filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken başrolleri Gupse Özay, Eda Ece ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. Daha önce özellikle TV'de yayınlandığında reyting rekorları kıran 'Deliha' da olduğu gibi, Gupse Özay yine sorunlu bir karakteri canlandırıyor. Bu sefer 'Sivaslı Yeliz' karakteri ile gelinine şeytanlıklar yapan görümce olacak.

KENDİ KISKANÇLIĞINDAN YOLA ÇIKTI

Filmin aynı zamanda senaryosunu yazan Gupse Özay, film ile ilgili olarak daha önceden, "Ağabeyim evleneceği dönemde eşini çok kıskanmıştım. Bu dönemden yola çıkarak filmi hazırladım. Ağabeyime çok düşkünüm ve evleneceği dönemde kıskançlık krizine girmiştim. Her kız kardeşin böyle dönemlerinin olduğunu gördüm. Filmde ağabeyi ve evleneceği kızı ayırmak için elinden gelen her şeyi yapan bir görümceyi canlandırıyorum'" açıklamalarını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gupse Özay Instagram Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title