Haberler

Gizem Karaca'nın Dizi Aşkı Çabuk Bitti

Güncelleme:

Aynı dizide başrolleri paylaşan ve birbirine aşık iki genci canlandıran Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın dizi aşkı gerçek oldu. Ama çift, kısa sürede yollarını ayırdı.

'Güzel Köylü' dizisinde başrolleri paylaşan ve birbirine aşık iki genci canlandıran Gizem Karaca ve Berk Cankat'ın dizi aşkı gerçek oldu.

AŞKLARI KISA SÜRDÜ

Beraberlikleri bir ay süren ikili, kimsenin haberi olmadan yollarını ayırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gizem Karaca Güzel Köylü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

dadaşMobil-ANDROID:

ne büyük bi haber. türkiye bunu kaldıramaz

28
1
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

çok üzüldüm

18
0
yanıtYanıtla
asiiMobil-ANDROID:

wahh wahhhhhhh

17
0
yanıtYanıtla
amirkhann:

yazık olmuş ülkenin yarasını deştiniz

13
2
yanıtYanıtla
tibet Mobil-ANDROID:

nekadr gereksiz haberler toplumun beynini nekadr bos seylerle dolduruyosnuz..

13
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

çok güzel bu kız ya

5
7
yanıtYanıtla
SELO:

yıkıldım ayyy yazık başka sorunumuz yok ya gece uyuyamam şimdi uzuntumden gerizekalılar bizene bunlardan

6
2
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

tuh tuh yazik olmuş bunların aski mi olur ya hoşuma gittin gel sıkıldım git rezillik

6
2
yanıtYanıtla
can:

azcık profesyonel olun bee. dizi aşkları ne kadar amatör olduğunuzu gösteriyor

6
1
yanıtYanıtla
naci:

maşallah okadar çok dizi enflasyonu varki, hergün yeni birilerini duyuyoruz aşkları, kaşları başladı bitti, arkadan bir başkaları, nediyonuz kültürümüz mü artıyo yosam ha

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title