Haberler

Dayak İddiaları Sonrası Murat Cemcir'den, Ahmet Kural'a Destek Geldi

Güncelleme:

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığının ortaya çıkmasının ardından sessiz kalan Ahmet Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir, sosyal medya paylaşımıyla Ahmet Kural'a destek verdi.

Ahmet Kural'ın Sıla'ya şiddet uyguladığının ortaya çıkmasının ardından sessiz kalan Ahmet Kural'ın yakın arkadaşı Murat Cemcir, sosyal medya paylaşımıyla sessizliği bozdu.

Dayak İddiaları Sonrası Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a Destek Geldi

MURAT CEMCİR TARAFINI BELLİ ETTİ

Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Cemcir, yaptığı bu hamleyle adeta tarafını belli etti.Ahmet Kural-Sıla Gençoğlu çiftinin barışması sonrası Murat Cemcir ikilinin barışmasıyla ilgili ''Maşallah, Allah onları nazarlardan korusun'' mesajıyla çifte destek vermişti.

Dayak İddiaları Sonrası Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a Destek Geldi

"İDDİA EDİLENLER DOĞRU DEĞİL" DEMİŞTİ

Ahmet Kural, Murat Cemcir'in de sosyal medya hesabından paylaştığı açılamada söyle konuşmuştu: "Dün konuyla ilgili kısa bir açıklama yapmış, tüm yaşananları yargıya vereceğim ifadede anlatacağımı söylemiştim. Öyle de yapacağım. Çok sevmiş, sevdiğini gördüğünde gözleri parlamış bir insan olarak, kalbim çok acımış olsa da bu yaşananlarla ilgili benden olumsuz bir şey duyamayacaksınız.Benimle ilgili amacını aşan ifadeler, gerçek olmayan şeyler söylenmiş olsa da benden kötü sözler işitemeyeceksiniz. Ben çok üzgünüm. Bunu yaşadığım için, kadına şiddetle anıldığım için, böyle bir konunun parçası olmaya imkan verdiğim için…

Dayak İddiaları Sonrası Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a Destek Geldi

Dün akşamki açıklamamda da belirttiğim gibi, tartışmanın sebebi olan ve ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan yüksek sesli karşılıklı bu kırıcı tartışma esnasında yaşanan itişme sırasına bugüne konu olan olumsuz gelişmeler yaşandı.

Dayak İddiaları Sonrası Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a Destek Geldi

Bunun dışında 45 dakika diye belirtilen süre, yerde sürükleme, küfür ve hakaret, kül tablası fırlatma, tehdit, şantaj, alıkoyma gibi benim hakkımda iddia edilenler doğru değil. Ancak ne olursa olsun, bu tip bir tartışmanın içinde bile olmamalıydım. Konu canımı ne kadar acıtsa da, soğukkanlılıkla evim dahi olsa o ortamı terk etmeliydim. İddia edilen olay sırasında sevdiğim kadınla yaşadığım itişme ve sonuçları da elbette bana yakışmadı.''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Cemcir Sosyal Medya Ahmet Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (93)

EŞİTLİK VE SAYGI:

AHMET KURAL İSMİ ÜZERİNDEN YORUM YAPMAYACAĞIM. ÇÜNKÜ AHMET KURAL DA ERKEK OLDUĞU İÇİN TÜRKİYE DE YAŞANAN ERKEK DÜŞMANLIĞINDAN NASİBİNİ ALMIŞTIR. TÜRKİYE DE BİRİLERİ SİSTEMATİK OLARAK ERKEKLER ÜZERİNDEN BİR ÖTEKİLEŞTİRME VE KARALAMA KAMPANYASI YAPMAKTA. KADININ BU KADAR ŞIMARTILDIĞI, BU KADAR POZİTİF AYRIMCILIĞA TABİ OLDUĞU BAŞKA BİR ÜLKE YOKTUR SANIRIM. OLAYIN ÖZETİ ŞUDUR İSTEDİĞİN KADAR HAKLI OL ERKEKSEN HAKSIZSIN, İSTEDİĞİN KADAR HATALI OL KADINSAN HAKLISIN. MAHKEMEYE GEREK YOK.

54
10
yanıtYanıtla
xxx:

ortada darp var şiddet var sen neyin kafasındasın . . .

yanıt8
yanıt29
İlginç:

O yüzden mi her gün kadın cinayeti haberleri görüyoruz

yanıt1
yanıt5
VATANDAŞ:

Kendi yerinize koyun olayı kadın size hakaret ediyor evden git diyorsunuz uzaklaşmak istiyorsunuz daha sonra size ağır tahrik ediyor vurmaya kalkışıyor sizde kadındır aman el sürmem mi diyeceksiniz kendinizi koruyacaksınız bu doğanın kuralı elini kolunu tutarsınız artık kadınlar da erkeklere saldırıyor bunu göz ardı edemezsiniz. Erkek olarak kendinize zarar gelmemesi için tuttuğunuz yerler morarır. Kadını dövmek isteseydi tabi ki bunu kimse istemez gözünü hastane de açardı adliye de değil.

40
8
yanıtYanıtla
Sedat:

Eline saglik Ahmet kural erkek adam severde döverde kime ne

8
31
yanıtYanıtla
Rıfkııı:

Soğuktan ölen iki şehidimiz bile bu kadar gündem de olmadı

30
2
yanıtYanıtla
ADALET HERKES İÇİN:

AHMET KURAL GERÇEKTEN SILAYA ŞİDDET UYGULAMIŞ OLSAYDI SİZCE SILA BU ŞEKİLDE EKRANLARA ÇIKACAK DURUMDA OLABİLİR MİYDİ?ŞİDDETİ ASLA TASVİP ETMİYORUM. KİME YAPILIRSA KİM YAPARSA YAPSIN HEP KARŞISINDAYIM LAKİN BURADA BİR GARİPLİK VAR. SILANIN ŞİDDET MAĞDURU OLDUĞUNA İNANMIYORUM. ORTADA ŞİDDETLİ BİR TARTIŞMA YAŞANMIŞ OLABİLİR BU ESNADA İTİŞ KALKIŞ TA OLMUŞTA OLABİLİR. KOLUNDA Kİ MORLUKLAR FİZİKİ ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN OLMAMIŞTIR. GERÇEKÇİ OLURSAK ERKEK BİR KADINA VURDUĞUNDA BU ŞEKİLDE BİR MORLUK ASLA OLMAZ.

27
5
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

YA SENİN KAFANIN İÇİNDE MARUL MU VAR . . İTİŞ KALKIŞ OLABİLİRMİŞ ÇÜNKÜ BİR KADINI İTMEK KALMAK ŞİDDET DEĞİLDİR ! ZATEN SÖZLÜ ŞİDDET DİYEDE BİR ŞEY ! ŞİDDETİ SEVİYESİNE GÖRE DEĞERLENDİRİYORSUNUZ AGZINI BURNUNU KOLUNU BACAGINI KIRINCA GÖZÜNÜ DUDAĞINI PATLATINCA KİŞİ YAŞAM BELİRTİSİ VERMEYENE KADAR DÖVÜLDÜĞÜNDE ŞİDDETTİR SANIYORSUNUZ. HAYIR EFENDİM UYGULANANLAR ŞİDDETTİR.

yanıt4
yanıt6
ADALET HERKES İÇİN:

ŞAŞKIN! OLDUĞUN HER HALİNDEN BELLİ, İTİŞ KAKIŞ TEK TARAFLI OLAN BİR DURUM DEĞİL, HA KEZA SÖZLÜ ŞİDDETTE KARŞILIKLI OLAN BİR DURUMDUR. EĞER ORTADA BİR ŞİDDET VARSA BU TEK TARAFLI OLMAMIŞTIR. SİZİN ANLAYAMADIĞINIZ NOKTA BURASI SANIRIM. KADIN ERKEĞE TOKAT ATAR KADINDIR ATABİLİR DERSİNİZ. KADIN ERKEĞE ONUR KIRICI AŞAĞILAYICI LAFLAR SÖYLER KADINDIR HOŞGÖRÜN DERSİNİZ, AMA ERKEK KADINA TOKAT ATINCA ŞİDDET OLUR, ÖFKEYLE BAĞIRINCA SÖZLÜ ŞİDDET OLUR. BATSIN SİZİN ADALETİNİZ. BUMU EŞİTLİK, BUMU SAYGI. . . . .

yanıt6
yanıt2
ŞAŞKIN:

ŞAŞKINIMBU KAFAYLA BUNCA ZAMAN NASIL YAŞAM BELİRTİSİ VERDİĞİN KONUSUNDA. SEN TAM BİR KADIN DÜŞMANI SIN BU BELLİ OLDU BİRKERE. İÇKİLİ BİR ERKEKLE BİR KADININ GÜCÜNÜ KIYASLAMAYA GİRİYORSUN ADİL OLMAK DİYORSUN BUNU SEN . BAHSETTİĞİMİZ EŞİTLİK BİREYLERİN HAKLARINDAKİ EŞİTLİK . . AHMET KURALDA ŞİKAYETÇİ OLABİLİRDİ KADIN ŞİKAYETÇİ OLABİLİR ERKEK OLAMAZ DİYE BİR KANUNUMUZ YOK. SILA AHMET KURALIN VÜCÜDUNU MORARTACAK KADAR ŞİDDET UYGULAYAMAMIŞ OLSA GEREKKİ AHMETK. SAVUNMASINI BU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİREMŞ

yanıt1
yanıt5
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title