Haberler

Ceyda Ateş'ten Toplusoy Ailesini Kızdıracak Açıklamalar

Ceyda Ateş'in, Kendisini Veto Eden Toplusoy Ailesini Hedef Alan Açıklaması, Bomba Etkisi Yarattı..

Oğlu Buğra Toplusoy'u, oyuncu Ceyda Ateş'le ilişkisi yüzünden aile şirketlerinden atan Turgut Toplusoy, üzüntülü günler geçiriyor. Roman'ın sahibi olan Toplusoy'un çevresine "O kızla birlikte olduktan sonra oğlum büyülenmiş gibi davranıyor. Sanki aklı başında değil" diyerek dert yandığı öğrenildi.

FÜTURSUZCA!

Baba Toplusoy'un, ayrıca oğlunun fütursuzca para harcamasından yakındığı ve arkadaşlarına "Parasız kalınca sahibi olduğu tekneyi bile satıp o kızla yemiş. Duyduğuma göre şimdi de çalışırken aldığı gayrimenkulleri satışa çıkarmaya hazırlanıyormuş" diyerek efkarlandığı öğrenildi.

CEYDA'DAN YAYLIM ATEŞİ

Bu haber üzerine Ceyda Ateş'in yaptığı basın açıklaması, bomba etkisi yarattı.

İşte Ateş'in, Toplusoy ailesini hedef alan o açıklaması:

Değerli basın mensupları;

"Öncelikle bugüne kadar ailemden aldığım terbiye nedeniyle sustum. Ama artık öyle bir noktaya gelindi ki, susmak her soyleneni kabullenmek olur diye suskunluğumu bozmaya karar verdim.

Turgut Toplusoy eğer gazetelere özel aile meselelerini ulu orta anlatacak duruma geldiyse asıl vahim olan budur. Oğlunun mutlu olduğu bir kadını yererken ve kendisi oğlunu korumaya çalışırken benim de bir anne-babanın çocuğu olduğumu unutması da ayrıca çelişkilidir.

"KİMİ NEYDEN KORUYOR?"

Ayrıca ne koruması? Kimi neyden korudukları konusu da gerçekten çok daha celişkili? Belki de ben Buğra ile tanışmasaydım ve biz bu kadar mutlu olmasaydık aile içi yaşadıklari tatsızlık ve mutsuzlukları Buğra aşmakta cok zorlanacaktı.

"TURGUT BEY EVLİLİĞİNDEN KAYNAKLI SORUNLARA EĞİLSE DAHA SAĞLIKLI OLUR"

Bence Turgut Bey, Suzan Hanım ile evliliklerinden kaynaklı sorunlara eğilse çok daha sağlıklı bir yol izler. Kimse kaybolan gençliğini bizde aramasın... Mutluyuz ve Buğra ile birbirimizi cok seviyoruz. Bunlar bizi ve ilişkimizi daha da güçlendiriyor....

"AŞKIN BÜYÜSÜNDEYİZ VE BU BÜYÜ HİÇ BOZULMAYACAK"

Turgut Bey, Buğra için "büyülenmiş gibi" demiş. Evet ikimiz de aşkın büyüsündeyiz ve bu büyü hiç bozulmayacak....

"BUĞRA KOVULMADI, İSTİFA ETTİ"

Ayrıca kovulma gibi bir şey söz konusu değildir, Buğra kendisi istifa etmiştir, benimle bir alakası yoktur bu konunun. Zaten gerekli açıklamayı Buğra Toplusoy zamanı gelince yapacaktır."

Saygılarımla

CEYDA ATEŞ

"TEKNEYİ BİLE SATIP YEMİŞLER" HABERİ İÇİN TIKLAYIN!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ceyda Ateş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title