Haberler

Cahide'ye Ünlü Yağdı

Türk Pop Müziğinin Unutulmaz Şarkılarının Yer Aldığı "Bir Zamanlar 4" Albümü Ünlü Eğlence Mekanı Cahide'de Tanıtıldı. Albümde Yer Alan Seyyal Taner, "Tarkan Gözlerimin İçine Baka Baka Tarkan Oldu" Dedi.

Türk Pop Müziğinin unutulmaz şarkılarının yer aldığı "Bir Zamanlar 4" albümü ünlü eğlence mekanı Cahide'de tanıtıldı. Albümde yer alan Seyyal Taner, "Tarkan gözlerimin içine baka baka Tarkan oldu" dedi.

Ossi Müzik ve ünlü müzik adamı Hakan Eren tarafından hazırlanan albüme emek veren ve şarkılarıyla 70'li yıllara geri dönüş yaptıran sanatçılardan Seyyal Taner, Gülistan Okan, Meral- Zuhal Sibel Egemen, Lale Belkıs, Romalı Perihan, Selma Devrim, Bilgen Bengü, Ersan Erdura, Ayla Algan, Selçuk Ural ve Erol Evgin, albümdeki şarkılarıyla ünlü eğlence mekanı Cahide'de sahne aldı. "Bir zamanlar 1- 2- 3" albümlerindeki Nil Burak, Sevda Karaca, Uğur Akdora, Coşkun Demir, Funda, Berkant ve Asu Maralman da söyledikleri şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Cahide'de gerçekleşen gecede, Seyyal Taner ve Zilli Grubu, izleyenlere özel bir şovla sürpriz yaptı. Sunuculuğunu Hakan Eren'in yaptığı geceye Fikret Şenes, Aşkın Nur Yengi, Sibel Tüzün, Nilgün Belgün, Soner Arıca, Asya, Demet Sağıroğlu, Yalçın Menteş gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı. Eski ve yeni şarkıları ile sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınca eğlenen sanatçılar, aynı zamanda birbirleriyle de hasret giderdi. Toplu olarak basın mensuplarının karşısına geçen ünlüler, "'Bir Zamanlar 4' albümü müzik severleri 70'li yıllara götürecek. Her biri birbirinden usta sanatçıları bir araya getiren sevgili Hakan Eren'e teşekkür ediyoruz. Bu şarkıları günümüzün genç sanatçıları da okuyor" diye konuştu.

SEYYAL TANER: "TARKAN GÖZLERİMİN İÇİNE BAKA BAKA TARKAN OLDU" Program öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan, Seyyal Taner, "Son günlerde bu albümü tanıtmakla meşgulüm. Yapmak istediğim tek şey müzik. Yeni besteler ve televizyon programı. Müzik dünyasında bir enerji boşluğu var. Bu boşluğu doldurmak istiyorum. Genç sanatçılar çok yetenekli ve iyiler. Ben bir sevgi yumağıyım. Hepsini çok seviyorum. Tarkan şöyle bir söz söyledi; 'Ben senin gözlerine baka baka Tarkan oldum'. Ben herkesi seviyorum" dedi. Erol Evgin ile eski günleri yad eden Seyyal Taner, "Biz birlikte çok çalıştık ve çok anımız var. Rahmetli Fahrettin Aslan kadro yapacağı zaman ikimizi alırdı ve 'Seyyalsiz ve Erolsuz bir kadro olmaz' derdi. O dönemler başkaydı. Kadromuzda bir genç kız ya da erkek sanatçı var ise onu biz taşırdık. Herkesin bir tahtı ve yeri var. Kimse kimsenin yerini dolduramaz" şeklinde konuştu.

(MY-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title