Haberler

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Güncelleme:

Bir Deli Rüzgar isimli televizyon dizisinde birlikte başrolü paylaşan Berk Cankat ile Pınar Deniz'in aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili erken final yapan dizide de iki sevgiliyi canlandırıyordu.

Reyting kurbanı olan "Bir Deli Rüzgar" isimli dizide Uğur ve Gökçe isminde bir çifti canlandıran Pınar Deniz ile Berk Cankat'ın birlikte oldukları ortaya çıktı. Rol gereği aşk yaşayan ikili, önceki gün görüntülendi.

"UTANIYORUZ"

Çiçeği burnunda aşıklar, önceki gün Nişantaşı City's'de ilk kez objektiflere takıldı. Bir kafede yemek yedikten sonra alışveriş yapan sevgililer, "Fazla çekmeyin çok utanıyoruz" diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Güzel oyuncunun, sevgilisi Berk Cankat'ın yüzünü okşayıp elleriyle yemek yedirmesi gözlerden kaçmadı.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

BERK CANKAT KİMDİR?

Berk Cankat, 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk sahne deneyimini lise eğtiimine devam ederken, 1999 senesinde Haldun Taner'in yazdığı "Ay Işığında Samata" oyununda aldığı rol ile kazandı.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!Berk Cankat ve Pınar Deniz

Üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde tamamladı.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Televizyon dünyasına ilk olarak 2014 yılında Medcezir dizisi ile adım atan Berk Cankat, ardından Güzel Köylü isimli dizide ilk başrol deneyimini yaşayan Cankat'ın partneri ise güzel oyuncu Gizem Karaca oldu.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Sonrasında Muhteşem Yüzyıl, Yıldızlar Şahidim gibi başarılı yapımlarda yer alan Berk Cankat'ın son iki dizisi ise reyting kurbanı olarak sona erdi. Bir Deli Rüzgar ve Gülizar isimli diziler erken final yaptı.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Sevilen oyuncu Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. İzlenme rekorları kıran bir dizi olan Vatanım Sensin adlı dizide gözü yükseklerde olan Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Berk Cankat ile Pınar Deniz Aşk Yaşıyor!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (8)

Bu kim:

Pişmiş kelle kızı kapmış

7
4
yanıtYanıtla
maka:

bu adamın hiç bir dizisi tutmaz demedi demeyin

9
2
yanıtYanıtla
kenan:

güzel köylü 52 bolum surdu aslan parçasi. . tutmaz dedin kişinin dizisi bi bak bi ara

yanıt0
yanıt2
adanalı:

sus len keno

yanıt0
yanıt0
Bıkar:

Biterse haber versin kızı boş bırakmayalım dolduralım

2
5
yanıtYanıtla
Misafir:

İşte seni masumiyetini hala kaybetmesığın için çok seviyorum Berk Cankat umarım çok mutlu olursun hakediosun çünkü...

3
0
yanıtYanıtla
kamil:

ben bundan daha yakışılıyım lan , ama türk kızlarının tribi yüzünden yanlızım

0
0
yanıtYanıtla
İHSAN VELİOĞLU:

YAKIŞIYORLAR YA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title