Haberler

Kimse Adriana Lima, Can Yaman ya da Brad Pitt olmak zorunda değil!

Güncelleme:

Yaptığı müzikler, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ve tartışmaya açtığı fikirler ile adından sıkça bahsettiren Aydilge, son şarkısıyla hakim moda ve güzellik anlayışının zararlarına dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay Tv8'de yayına giren Doya Doya Moda adlı programın jenerik şarkısını hazırlayan Aydilge,magazin dünyasındaki güzel ve yakışıklı olarak dayatılan isimlere meydan okudu.Alışılanın aksine,manken ölçülerinde değil,büyük beden kadınların katıldığı moda programının şarkısını hazırlayan sanatçı, ''Modanın bedeni olmaz,güzelliğin ölçüsü olmaz!'' sloganıyla kalıpları yıkmak istediklerini dile getirdi.

AYDİLGE'DEN BÜYÜK BEDENLERE DESTEK

Söz ve bestesi Aydilge'ait olan Hayat Şaşırtır isimli şarkının, tüm kadın ve erkeklere motivasyon kaynağı olmasını umduğunu dile getiren Aydilge ''Kimse Adriana Lima, Can Yaman ya da Brad Pitt olmak zorunda değil. Onlar gibi olmamamız bizim güzel ve yakışıklı olmadığımız anlamına gelmiyor çünkü güzellik kasla ya da uzun bacakla ölçülemeyecek kadar değerli.'' açıklamasında bulundu. Dayatılan güzellik ve yakışıklılık anlayışlarının özellikle gençleri pek çok yeme bozukluğu ve psikolojik rahatsızlığa sürüklediğini anlatan sanatçının konuyla ilgili yazdığı bir de bir de romanı bulunuyor. Bulimia Sokağı adlı roman İnönü Üniversitesi sosyoloji bölümünde kaynak kitap olarak gösteriliyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Adriana Lima Brad Pitt Can Yaman Moda Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title