Haberler

Aşk Şarkıları Yine Dolu!

Yalın'ın Beklenen Albümü 'Herşey Sensin' Müzik Marketlerdeki Yerini Aldı..

YALIN'IN BEKLENEN ALBÜMÜ 'HERŞEY SENSİN' MÜZİK MARKETLERDEKİ YERİNİ ALDI..

Türk Pop Müziği'nin, en başarılı ve güçlü genç yıldızı Yalın'ın, beklenen 3. albümü 'Herşey Sensin', Avrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı

Yalın, 'Herşey Sensin' adlı albümünde asıl olarak kalpten gelen naif ve samimi sözlerinin yanında, melodileri ile de duygularını çok iyi ifade ediyor. Albümde Yalın, müzikal, konsept ve tasarım anlamında dünyanın en iyi isimleri ile çalıştı. Stüdyo kayıtları yine akustik ve tüm enstrümanlar canlı çalınarak toplam 7 ayda yapıldı. Michael Jackson, Bon Jovi, Eric Clapton, Shakira, Cristina Aguilera'nın albümlerinde yer alan dünyanın en önemli gitaristlerinden biri Tim Pierce, Ringo Starr'ın bas gitaristi Matt Bissonette, Hossam Ramzy ve birçok önemli müzisyen "Herşey Sensin" için bir araya geldi. George Michael, Robbie Williams gibi dünya starlarının kliplerinin sanat yönetmeni ve stil danışmanı Alexia Somerville ile styling çalışması yapan Yalın, Albüm kapak tasarımında ise Hollywood'un en önemli filmlerinin kampanyalarını ve afişlerini yapan uluslararası başarılara sahip Türk grafik sanatçısı Emrah Yücel ile çalıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title