Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto 1. Lig'in ikinci haftasında konuk ettiği Altay'la 1-1 berabere kalan Afjet Afyonspor'un teknik sorumlusu Sebahattin Akgül, hakemin yüzde yüz penaltılarını vermediğini ileri sürdü.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sebahattin Akgül, takımdan beklentilerinin çok daha yüksek olduğunu söyledi.

"Ben de taraftar olsam takımdan daha fazlasını beklerim." diyen Akgül, şöyle konuştu:

"Çocuklar, bilhassa ikinci yarıda elinden gelen bütün mücadeleyi yaptılar. (Oltan'ın 41 dakikada yer kaldığı pozisyon) Bu yaşıma geldim. Hakemlere kesinlikle sallamam ama yüzde yüz penaltımız verilmedi. Varsa itiraz eden bana söylesin. Desin ki, 'penaltı değildi'. Penaltıydı. Yıllarca santrfor oynadım. Gol kralı oldum ama bu pozisyon penaltıydı. Yazık oldu."

Sebahattin Akgül, Afjet Afyonspor'un böyle oynadığı sürece, başarılı olacağına inandığını belirterek, bundan sonraki maçların hepsini final havasında oynayacaklarını vurguladı.

Bazı oyuncularının maçlara adaptasyon sağlayamadığını aktaran Akgül, "Zamanla inşallah, hepsi yok olacak. Afjet Afyonspor, istenilen takım olarak sahaya çıkacaktır." diye konuştu.

Avcı: "Bir puan bizim açımızdan kazanç"

Altay Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, Afjet Afyonspor'la zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini, deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa ilk yarı o şekilde oynadıklarını kaydetti.

Maçta iyi savunma yaptıklarını söyleyen Avcı, şunları kaydetti:

"Hızlı ataklarla da hücuma çıkmaya çalıştık. İkinci yarı baskıya biraz daha direnç göstermeliydik. Oyuncu değişiklikleri sonrası özellikle ikinci bölgede savunmaya geçişlerdeki adam paylaşımlarında sıkıntı yaşadık. Hücuma çıktığımız pozisyonlarda daha isabetli ve hızlı pas yapabilsek daha etkili olabilirdik. Savunmadaki başarımızı hücuma da yansıttığımızda ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ama her iki taraf açısından da adaletli bir sonuç oldu. 1 puan deplasmanda bizim açımızdan kazanç diye düşünüyorum."

Kaynak: AA / Spor

Sebahattin Akgül Altay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title