Haberler

Lyon, Kayserispor'a Doğan Alemdar için 35 milyon TL'lik teklifte bulundu

Güncelleme:

Kayserispor'da geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken genç kaleci Doğan Alemdar için Lyon devrede. Fransız ekibi, 19 yaşındaki eldiven için Kayserispor'a 35 milyon TL değerinde teklif yaptı. Sarı-kırmızılıların bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

Fransa'nın güçlü ekibi Lyon, Kayserispor'un genç kalecisi Doğan Alemdar'a talip oldu. Geçen sezon gösterdiği performansla övgü alan 19 yaşındaki kaleci için Kayserispor'a resmi teklif yapıldı.

TRANSFER 1 HAFTA İÇİNDE RESMİYET KAZANACAK

Sezon içerisinde yakından takip edilen Doğan için kulübe 35 milyon TL'lik (3.5 milyon euro) resmi teklif geldi. Adı Süper Lig ve Avrupa'dan birçok takımla anılan 19 yaşındaki kalecinin de kariyerine yurtdışında devam etmek istediği belirtildi. Kayserispor yönetimi de öneriye son derece sıcak. Lung'un da iyileşmesiyle kaleci sıkıntısı kalmayan kulübün ekonomik açıdan da rahatlamak adına 35 milyon TL teklifi kabul edeceği kaydedildi. Transferin bir hafta içinde resmiyet kazanma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Lyon Haberler

500

Yorumlar (6)

Cem Kek:

Ulan görende 35 milyon Euro sanacak,3.5 milyon Euro ediyor abartmayın

29
3
yanıtYanıtla
senar:

Çok iyi bir kaleci, bence Altay'ın bir tık üzerinde, Uğurcan'ı da geçer gibi, Kayseri'de değilde Beşiktaş, GS de felan oynasaydi 20 milyon Euro ederdi.

17
3
yanıtYanıtla
Aysun Aysun:

uğurcanı geçer altayın bi tık üstünde demişsin....dostum uğurcanı geçiyorsa eğer aytayın 10 tık üstü olmalı....

yanıt0
yanıt0
Erol ergül :

TL mi kaldı hacı abi

13
2
yanıtYanıtla
Ay kural:

Çok iyi kaleci.. Geleceğin yıldızlarından biri. Doğru tespit edilmiş.

4
0
yanıtYanıtla
Mustafa Sesen:

Yav alt tarafi 7 kilo altin abartmayin ... ( bide burdan yakin)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title