Haberler

    Lyon-Sochaux: 2-0

    Güncelleme:

    Ligue 1'in 20. haftasında Lyon, Sochaux'u 2-0 yenerken, Guingamp deplasmanına çıkan Saint Etienne ise tek puanla döndü.

    LYON 2-0 SOCHAUX

    Gol: Grenier (57'), Gourcuff (74')

    Oynadığı son maçlarda galibiyet almakta zorlanan Lyon, ligin 20. haftasında Sochaux'u konuk etti.

    Maçın ilk yarısında Lyon, 5. dakikada Fofana, 8. dakikada ise Gomis ile fırsatlar yaratmaya çalıştı. 12. dakikada Bakambu ile hızlı çıkan Sochaux ise 13. dakikada Sinkala ile öne geçmek için çok güzel bir şans yakaladı. Ancak iki ekibinde ilk yarıdaki çabaları sonuç vermedi.

    İkinci yarıya iyi başlayan Lyon 57. dakikada öene geçmeyi başardı. Golü kaydeden Grenier skoru 1-0'a getirdi. Golden sonra konuk ekip eşitliği yakalamak için uğraştı ancak 74.dakikada Gourcuff ile gol yine ev sahibi ekipten geldi.

    Maçı 2-0 kazanan Lyon 28 puana yükselirken, Sochaux 11 puanda kaldı.

    GUINGAMP 0-0 SAINT ETIENNE

    Ligde oynadığı son dört maçtan galibiyet çıkaramayan Guingamp, ilk yarının son haftalarını galibiyetle tamamlayan Saint Etienne'i konuk etti.

    Maça ataklarıyla başlayan taraf Saint- Etienne oldu. 11. dakikada Gradel ile gole yaklaşan konuk ekip, 14. dakikada da Lemoine ile güzel bir fırsat yakaladı.

    Guingamp ise 37. dakikada Saint Etinne'e korkulu anlar yaşattı. Beauvue ile öne geçmeye çok yaklaşan ev sahibi ekibi rakip takımın savunması durdurdu.

    İlk yarının golsüz tamamlanmasının ardından, ikinci yarının ilk fırsatı Gourvennec'in öğrencilerinden geldi. 46. dakikada Roudourou ve Beauvue ile öne geçmeye yaklaşan ev sahibi takım topu bir türlü rakip filelere gönderemedi.

    Maçın 0-0 tamamlanmasının ardından Guingamp25, Saint Etienne ise 34 puana yükseldi.

    Ligue 1'de sonuçlanan diğer maçların skorları şu şekilde;

    VALENCİENNES 3-2 BASTIA

    BORDEAUX 0-1 TOULOUSE

    RENNES 0-0 NICE

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Saint Etienne Sochaux Lyon Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title