Haberler

Lionel Messi, Barcelona ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor

Güncelleme:

Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Barcelona ile 2023 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalayacağı ve futbola İspanyol ekibinde veda edeceği iddia edildi.

Barcelona'da geleceği belirsizliğini koruyan Lionel Messi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Arjantinli yıldız, 2023 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalayacak. Profesyonel kariyerinin tamamanı Barcelona'da geçiren 32 yaşındaki futbolcu, sözleşme bitimiyle de futbolu bırakacak.

FUTBOLU ARJANTİN'DE NOKTALAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Daha önce futbola başladığı Newell's Old Boys'ta futbola veda etmek istediğini açıklayan Lionel Messi, sözleşmesinin bitiminin ardından kalıp kalmayacağına karar verecek.

Bu sezon da Barcelona'nın liderliğinde önemli pay sahibi olan Messi, İspanyol deviyle çıktığı 33 lig maçında 26 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mundo Deportivo Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

tarafsız:

man city'' ye gidip orada yeni bir meydan okumanın içerisinde olmasını isterdim yıllardır aynı düzende oynuyor man city ye bir şampiyonlar ligi kazandırması halinde en büyük olduğunıu kanıtlardı tek kulüpte efsane oldu ama farklı takımlarda başarılı olsaydı yeni bir meydan okuma ki gönlümden geçen man city eğer gerçekleşse idi milleti de susturmuş olurdu ibra ve cr7 farklı takımlarda meydan okudular ve hep kazandılar bu konuda messinin önündeler haa messi daha büyük futbolcu orası ayrı

1
2
yanıtYanıtla
ölüm:

bıktım artık aynı şeyleri duymaktan. yok transfer olacakmış yok ayrılacakmış. ayrılırsa ayrılsın banane. sırf para için gündemi böyle meşgul ederler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title