Haberler

Lenovo En İnce ve En Hafif Profesyonel Laptop'ını Duyurdu

Lenovo ThinkPad P1, Sadece 1.7 kg! Lenovo ThinkPad serisi ile profesyonel dizüstü bilgisayar kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için X1 Carbon gibi çeşitli çözümler sunuyor.

Lenovo ThinkPad P1, Sadece 1.7 kg!

Lenovo ThinkPad serisi ile profesyonel dizüstü bilgisayar kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için X1 Carbon gibi çeşitli çözümler sunuyor. ThinkPad P serisi ise daha ince ve genel anlamda işlevsellik odaklı bir tasarıma sahip. ThinkPad P1 ve ThinkPad p72 bu iki yeni dizüstü bilgisayarı bu amaçları korumak için tasarlandı.

Bir önceki modeldeki hantal – ağır kalan güç kaynağının olduğu yerde şimdi yüzde 35 daha küçük boyutta bir güç kaynağı var ve  küçülme performanstan birşey alıp götürmemiş. Yeni ThinkPad P1 sadece 18.4mm "inceliğinde" ve 3.76 lbs – yaklaşık 1.7kg. Bu haliyle Lenovo'nun en ince ve en hafif profesyonel dizüstü bilgisayarı olma özelliğini kazanıyor.

ThinkPad P1 'de 4K 15.6 inç ekran!

Yüksek çözünürlüklü 4K 15,6 inç ekrana sahip olan NVIDIA'nın Quadro P serisi grafik kartlarını (maksimum P2000) profesyonel performans yerleştirilmiş. P1'de işlemci olarak 4.6Ghz 8. Nesil Intel Core işlemciler kullanılıyor. İnce şasesi altında 64GB DDR4 Bellek ve 4TB depolama alanı sunuluyor.

P1 ve P72 Ağustos ayında satışa sunulacak. ThinkpadP1 1949$ Thinkpad P72 1799 dolar.

Engadget

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Lenovo Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title