Haberler

Leicester City'de Çağlar Söyüncü depremi! 3 ay sahalardan uzak kalacak

Güncelleme:

Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de Çağlar Söyüncü şoku yaşanıyor. Leicester City menajeri Brendan Rodgers, sakatlığı bulunan milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün 3 ay sahalardan uzak kalabileceğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar Ligi'nde oynadığı maçlarda sakatlığının tam olarak geçmemesi nedeniyle forma giyemeyen Çağlar Söyüncü, Leicester City'nin Aston Villa ile karşı karşıya geldiği maçın kadrosunda yer almamıştı. Premier Lig ve Milli Takım 'daki performansıyla parmak ısırtan, Barcelona, Manchester City, Manchester United gibi devlerin transfer listesinde yer alan Çağlar'dan kötü haber geldi.

"3 AY BİZİMLE OLMAYACAK"

Aston Villa'ya 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Leicester City menajeri Brendan Rodgers, "Çağlar Söyüncü'nün ciddi bir sakatlığı var ve en iyi ihtimalle 3 ay bizimle beraber olamayacak" dedi. Yaşanan bu son dakika gelişmesi, İngiliz basınında Leicester City adına büyük bir kayıp olarak nitelendirildi.

Leicester City'deki performansıyla göz dolduran Çağlar Söyüncü, mevkisinin en iyileri arasında gösteriliyor.

MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA DA OYNAMAMIŞTI

UEFA Uluslar Ligi'nde Milli Takım'ın Rusya ve Sırbistan ile oynadığı maçların kadrosuna dahil edilen Çağlar, sakatlığı nedeniyle kritik karşılaşmalarda forma giyememişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Brendan Rodgers Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

frambuazlı kereviz:

geçen sene premier lig te yılın 11 ine seçilen 2 stoper van dijk ve çağlar aynı hafta sakatlandı. van dijk 7-8 ay çağlar en az 3-4 ay yok. çok yazık oldu.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title