Haberler

Çizgi filmde, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü 3 yıl önce gösterildi

Güncelleme:

NBA efsanesi Kobe Bryant'ın helikopter kazası sonucu hayatını kaybettiğini 8 yıl önce tweet attığı söylenen kullanıcının kehaneti yalan çıkarken, Legends of Chamberlain Heights adlı çizgi filmin, 2017'deki bir sahnesinde Kobe Bryant'ın bir helikopter kazası sonucu öldüğünü göstermesi, kamuoyunun şaşkınlığını bir kat daha artırdı.

NBA'in efsane basketbolcularından Kobe Bryant'ın ölümü hem şoka hem de büyük bir üzüntüye neden oldu. Dünyanın hemen her yerinden insanlar, 41 yaşındaki eski basketbolcunun hayatını kaybetmesi sonrası sosyal medyadan başsağlığı mesajları yağdırdılar.

3 YIL ÖNCE, ÇİZGİ FİLMDE HELİKOPTER KAZASINI GÖSTERDİLER

Bu arada ortaya çıkan bir video görüntüsü ise herkesi şaşırttı. Legends of Chamberlain Heights adlı çizgi filmin 2017'de yayınlanan bir sahnesinde Kobe Bryant'ın helikopter kazası sonucu öldüğü gösterildi.

Legends of Chamberlain Heights çizgi filminde, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü 3 yıl önce gösterildi

BÜYÜK ŞAŞKINLIĞA NEDEN OLDU

Çizgi filmde Kobe Bryant'ın 3 yıl önce bugünkü gibi helikopter kazasında öldüğünün gösterilmesi, kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı. Dizi yapımcılarından konuya dair herhangi bir bilgi verilmezken, efsane ismin ölümüne dair yayınlanan görüntüye dair yapılacak açıklama merak konusu oldu.

TWEET KEHANETİ YALAN ÇIKTI

Twitter'da @dotNoso kullanıcı adlı bir hesabın 14 Kasım 2012'de, "Kobe, Helikopter kazasında hayatını kaybedecek" şeklinde bir paylaşım yaptığı iddia edilmişti.

Sosyal medyada hızla yayılan tweetin arkasındaki gerçek ortaya çıktı.

Tweet'in hemen aşağısında yer alan Carbon v2.5 istemcisi, @dotNoso isimli Twitter kullanıcısının yalanını ortaya çıkardı.

Carbon 2.5 isimli yazılımın 2017 yılında piyasaya sürüldüğü ve bu yazılım kullanılarak tweetin geçmişte atılmış gibi gösterilebileceği öğrenildi.

Legends of Chamberlain Heights çizgi filminde, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü 3 yıl önce gösterildi

FELICIA SONMEZ'İN PAYLAŞIMI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Amerika'da yayın yapan Washington Post gazetesinin politika muhabiri Felicia Sonmez'in ünlü yıldızın adının karıştığı tecavüz davasını hatırlatan paylaşımı, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sonmez, kazadan sadece birkaç saat sonra Twitter hesabından 2016 yılında The Daily Beast sitesinde yayımlanmış, ' Kobe Bryant'ın rahatsız edici tecavüz davası: DNA kanıtları, davacının hikayesi ve yarım bir itiraf' başlıklı haberin linkini paylaştı.

Legends of Chamberlain Heights çizgi filminde, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü 3 yıl önce gösterildi

Tweet pek çok kişi tarafından paylaşılırken, çok sayıda kullanıcı ise Sonmez'e tepki gösterdi. Kullanıcılar, "Sen nasıl bir insansın", "İğrençsin", "Kalpsiz", "Anısına saygı göster", "Bir kadın, eşini ve kızını saatler önce kaybetti, acılarına saygı duy" gibi yorumlarda bulundu.

"TÜM TAKIMLAR, 24 NUMARAYI EMEKLİ ETSİN" KAMPANYASI

Öte yandan NBA oyuncuları ve takımları, Kobe'yi ölümsüzleştirmek için harekete geçti. Utah Jazz'in yıldız oyuncusu Donavan Mitchell, attığı tweetle Kobe Bryant'ın 24 numaralı formasının NBA tarafından emekli edilmesini önerdi.

Dallas Mavericks Başkanı Mark Cuban ise kulüp olarak 24 numaralı formayı emekli edeceklerini açıkladı. Diğer takımlardan da benzer hareketlerin gelmesi bekleniyor.

Legends of Chamberlain Heights çizgi filminde, Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öldüğü 3 yıl önce gösterildi

HAYATINI KAYBEDEN DİĞER KİŞİLER, KOBE'NİN KIZI GIANNA'NIN ARKADAŞI ÇIKTI

ABD'li ünlü basketbol oyuncusu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna'nın yaşamını yitirdiği helikopter kazasında ölenlerin sayısının 9 olduğu açıklanmıştı. Kobe ve kızı Gianna dışında hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu.

Kobe'nin kızı Gianna Bryant'ın arkadaşı olan Alyssa Altobelli ve Alyssa'nın babası Orange Coast College beyzbol takımı koçu John Altobelli (56), annesi Keri Altobelli ve Orange County basketbol takımının asistan koçu Christiana Mauser de kazada hayatını kaybedenler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kobe Bryant Helikopter Twitter Haberler

500

Yorumlar (3)

BAŞKAN:

Bu Ölüm Yıllar Önce Planlanmıştır Ve Bu Doğrudur.

4
1
yanıtYanıtla
Ali22:

Helikopter kazası ama önce çizgi filmler sonra insanlar sır planı düşman olabilirmi ?

3
2
yanıtYanıtla
LUTENES:

bu şerefsizler yıllar öncesinde neler yapacaklarını böyle çiizgi filimlerde belirtiyorlar trampın başkan olması kürenin etrafında araplarla verdikleri poz şimdi kobe olayı. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title