Haberler

Kütahyaspor İran Temsilcisini Farklı Mağlup Etti

BAL ligi takımlarından Kütahyaspor, İran 1. Ligi ekiplerinden Traxtor Sazi ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

BAL ligi takımlarından Kütahya spor, İran 1. Ligi ekiplerinden Traxtor Sazi ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kütahya spor, rakibi 7-1 mağlup etti.

Kütahya spor sahasında İran 1. Lig takımlarında Traxtor Sazi'yi konuk etti. Afyonkarahisar'da kamp yapan Traxtor Sazi B takımı ile oynanan maçta Kütahya spor rakibini 7-1 mağlup etti. Oynadığı futbol ile de göz dolduran mavi şimşekler taraftarına güven verdi.

Kütahya spor maça Kalede Kürşat, savunmada Buğra, Hasan, Burçin, Erkul, orta sahada Ahmet, Azmi forvette Enes, Rıdavan Derviş ve ileri uçta Cumali 11'i ile sahaya çıktı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir, "Bugün İran 1. Ligi'nin iddialı takımlarından Traxtor Sazi ile bir hazırlık maçı yaptık. Afyon'da hazırlık kampında bunan Traxtor Sazi'nin B takımı ile yaptığımız maçtan 7-1 lik skor ile rakibimizi mağlup etti. Oynan oyundan da görüleceği gibi bu sene ligi şampiyonluk adına en iddialı takımının Kütahya spor olduğunu bir kez daha göstermiş olduk" dedi.

Traxtor Sazi İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaletinin başkenti Tebriz'de bulunan ve Türkler tarafından kurulmuş bir spor kulübü olduğu belirtildi. Traxtor Sazi şu anda İran birinci liginde mücadele ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İran Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title