Haberler

Kütahya'dan bir dünya markası daha; Tulû Porselen

Kütahya'da üretim yapan Tulü Porselen'in kurucusu Ali Kılınç, özel olarak ürettikleri porselenleri Avrupa pazarına sunduklarını ifade etti.

Kütahya'da üretim yapan Tulü Porselen'in kurucusu Ali Kılınç, özel olarak ürettikleri porselenleri Avrupa pazarına sunduklarını ifade etti.

Ürünleri ile Türkiye'nin her sofrasına misafir olmak istediklerini dile getiren Kılınç "Kalitemizi, sağlamlığımızı ve el emeğimizi sanatçı ruhumuzla harmanlayarak uygun fiyat avantajımızla Türkiye ve dünyanın her noktasına satış yapmak istiyoruz" dedi.

Kılınç, "1995 yılında çini ve seramik ticareti ile başlayan ticari serüvenimiz, 2001 yılında Kütahya Organize Sanayi Bölgesine taşınmak suretiyle üretim sektörüne adım atmıştır. 2001 yılından 2012 yılına kadar seramik imalatıyla üretimlerimiz devam etmiş, 2012 yılında yapılan AR-GE çalışmaları neticesinde firmamız porselen imalatına başlamıştır. Firmamız Türkiye çapında konusunda uzman profesyoneller ile satış kanalını geliştirmiş ve bayi ağıyla da desteklemiştir. 8 bin m2 kapalı alanımızla devam eden üretimimizi, Zafer Kalkınma Ajansı ile birlikte gerçekleştirilen ortak yatırımlar sayesinde son teknoloji makine ve ekipmanlarla geliştirmekteyiz. Firmamızın öncüsü olduğu Reactive ve Trend serilerinde Türkiye ve yurtdışı pazarında önemli adımlar atılmıştır. Marka bilinirliğimiz her geçen gün artmakta ve ürün gruplarımız her geçen gün gelişmektedir. 2020 yılında yurtiçi ve yurtdışı fuarları ile sektörün içerisindeki yerimizi daha üst seviyelere getireceğiz" diye konuştu.

Müşteri odaklı anlayış

Müşteri memnuniyetine ön planda tutan bir anlayışla üretim yaptıklarını belirten Ali Kılınç, "Misyonumuz; Türkiye ve Dünya çapında müşteri odaklı üretim yaparak tamamen Türk sermayesi ile Kütahya'nın tarihten gelen sanatsal çini ve porselen kültürünü ürünlerine adapte ederek üretimlerine devam etmektedir.Vizyonumuz; Tulü Porselen olarak vizyonumuz müşteri odaklı bir yaklaşımla Türkiye'de ve ihracat yaptığımız tüm ülkeler de lider konumuna erişmektir. Tulü Porselen birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk ve oluşturuculuk gibi unsurları temel alan bir takım değerleri kuruluşundan beri esas almaktadır" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Kılınç Türkiye Kütahya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title