Haberler

Kuddusi Okkır Davası Yine Ertelendi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıp, akciğer kanseri nedeniyle tahliye edildikten 5 gün sonra hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın ölümünde ihmali olduğu öne sürülen doktorların yargılanmasına devam edildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıp, akciğer kanseri nedeniyle tahliye edildikten 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın ölümünde ihmali olduğu öne sürülen doktorların yargılanmasına devam edildi.

Tekirdağ 3'ncü Asliye Ceza Mahkemesindeki 6'ncı duruşmaya tutuksuz yargılanan Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde görevli doktor H.I. dışında 14 sanık doktor katılmazken ölen Kuddusi Okkır'ın eşi Sabriye Okkır hazır bulundu. Duruşmada Mahkeme heyeti, Tekirdağ Valiliğine müzekkere yazılarak Kuddisi Okkır'a ait film, grafi, hasta müşade evrakları ile tüm tıbbi belgelerin gönderilmesini ve diğer eksiklerin tamamlanması isteyerek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

"ÖLEN GELMEYECEK, BARİ MAHKEMESİ GÖRÜLSÜN"

Mahkeme çıkışında bir buçuk yıldır yüksek şuradan gelecek raporun beklendiğini ifade eden Kuddusi Okkır'ın eşi Sabriye Okkır şunları söyledi: "Adalet hiç mi yürüyemeyecek, bu dava hiç mi sonuçlanmayacak. Zaten öleni getiremeyeceksiniz bari mahkemesi görün de bizde ne olup bittiğini anlayalım. Eşim vefat edeli 3 seneyi geçti. Son bir buçuk senedir yüksek şuradan gelecek raporu bekliyoruz. Bu günde o raporda hala eksiklikler olduğunu görüyoruz. Eşime ait grafilerin ortada olmadı, ulaşılamadığı, belkide kaybolduğu ortada. Hala evrak toplayıp bir sonuç almaya bakıyoruz. Geciken adaletin ne kıymeti var"

DOKTORLARA 3 YIL HAPİS İSTENİYOR

Sabriye Okkır'ın, eşi Kuddusi Okkır'ın ölümünün ardından, hastalığının teşhisi konusunda kusurlu oldukları iddiasıyla haklarında şikayette bulunduğu, Tekirdağ Devlet Hastanesi doktorları, S.T., Ş.T.A., E.A., I.H.T., Ö.M.T., O.T., O.E., H.U., T.E., A.T., B.U., A.G., H.I., ve S.A. ile Tekirdağ Göğüs Hastanesi doktoru M.M. hakkında Usulüne uygun muayene yapmadıkları ve muayene sonuçlarını uygun kaydetmedikleri gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaları için Tekirdağ 3'ncü Asliye Mahkemesinde dava açılmıştı.

- Tekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title