Haberler

Kriptoloji Cihazı İle Yerli ve Milli Ürünler Üretmeye Devam Ediyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

2016 yılında Ankara'da kurulan Rovenma Smart Technology firması, Ankara'nın Kazan ilçesinde 5000m²'lik bir fabrikada bulunup, 70 kişilik bir ekiple çalışmalarını sürdürerek , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

"EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ TAMAMEN YERLİ OLMAMIZ."

Rovenma Smart Technology firma ortağıŞadi Çağatay Öztürk "Ankara Hacettepe Teknopark' da 1000m²'lik bir ofisimiz var. Ar-ge çalışmalarını o ofisten yürütmekteyiz. Biz farklı alanlarda çalışma yapıyoruz ama en önemli özelliğimiz tamamen yerli olmamız. %80 ve üstünde bir yerlilik oranı ile üretim yapıyoruz. 2016 yılında ilk alanımız posta kargo otomatlarıydı. Biz bu otomatları PTT için üretiyoruz. Şu an mevcut durumda yaklaşık 400 tane cihaz üretildi ve halkımız kullanıyor." diye konuştu.

"10 GİGABİT HIZINDA GÖRÜNTÜ ŞİFRELEYEBİLİYOR."

Öztürk "Şu an fuarda bulundurduğumuz bir kriptoloji cihazı. Herhangi bir fiberoptik ağı şifreleyen bir cihaz. Çok yüksek hızlarda şifreleme yapabiliyor. Örneğin; 10 gigabit hızda görüntü şifreleyebiliyor. Bu cihazları temel olarak telekom operatörleri, devlet kurumları, güvenlik güçleri ve ordu kullanabiliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ankara Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title