Haberler

CME Group, Bitcoin Spot Ticaret Platformu Kurmayı Planlıyor

Güncelleme:

Chicago Ticaret Borsası (CME) Grubu, mevcut vadeli işlemlerine yeni bir boyut ekleyerek Bitcoin spot ticaret platformu kurmayı planlıyor. Bu hamle, düzenlenmiş bir platformda kripto para ticareti yapmayı tercih eden yatırımcılara yönelik olacak. CME'nin spot Bitcoin ticaret platformu, yatırımcılara vadeli işlem piyasası ile Bitcoin'in spot piyasası arasındaki fiyat farklarından yararlanarak kar elde etme fırsatı sunmayı hedefliyor.

Chicago Ticaret Borsası (CME) Grubu, mevcut vadeli işlemlerine yeni bir boyut ekleyerek Bitcoin spot ticaret platformu kurmayı planlıyor. Bu yeni hamle, düzenlenmiş bir platformda kripto para ticareti yapmayı tercih eden yatırımcılara yönelik olmasıyla dikkat çekiyor.

CME Group'un Yeni Planı Bitcoin Yatırımcılarını Heyecanlandırdı

Dünyanın en büyük vadeli işlemler borsası olan Chicago Ticaret Borsası (CME) Grubu, mevcut Bitcoin vadeli işlemleri teklifine ek olarak bir Bitcoin spot ticaret platformu kurmayı planlıyor. Konu hakkında bilgi sahibi kaynakların aktardıklarına göre CME Group bu hamleyle düzenlenmiş bir ortamda kripto para ticareti yapmayı tercih eden yatırımcıları çekmeyi hedefliyor.

Henüz kesinleşmemiş olan plana göre CME'nin spot Bitcoin ticaret platformu, yatırımcılara vadeli işlem piyasası ile Bitcoin'in spot piyasası arasındaki fiyat farklarından yararlanarak kar elde etme fırsatı sunacak. Bu sayede, yatırımcılar baz işlemleri yaparak kazanç sağlayabilecekler.

CME Group'un bu girişimi, yatırımcılara dijital varlıklara erişim için yeni bir yol olacak ve Ocak ayında ABD'de onaylanan 11 adet spot Bitcoin borsa yatırım fonuna ek olarak alternatif bir seçenek sunacak.

Spot ticaret, genellikle işlem yapılan varlığın en kısa sürede, çoğunlukla işlem gününde el değiştirmesini ifade ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin için spot ticaret, belirlenen piyasa fiyatları üzerinden anlık varlık transferi anlamına geliyor. Bu tür ticaret hizmeti, halihazırda Coinbase ve Binance gibi büyük kripto para borsaları tarafından sunuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Kripto Para Cme Group Chicago Kripto Yatırım Kripto Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title