Haberler

Koronavirüsü yenen Rüştü Reçber'den sigara itirafı: İyi ki bırakmışım

Güncelleme:

Koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavi sonrası iyileşen eski milli kaleci Rüştü Reçber, yaşadığı süreci anlatırken 4-5 yıl önce sigarayı bırakmasının kendisine tedavi sürecinde avantaj sağladığını dile getirdi.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, koronavirüse yakalanmasının ardından sağlığına kavuştu.

46 yaşındaki eski file bekçisi, Sözcü'ye yaptığı açıklamada yaşadığı süreci anlatırken yaptığı sigara itirafıyla futbol dünyasını şaşırttı.

"İYİ Kİ BIRAKMIŞIM"

Sigarayı bırakmakla doğru bir karar verdiğini söyleyen Reçber, "Öncelikle çok teşekkür ederim. Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Şu an taburcu oldum ve evdeyim. 5 yıl önce iyi ki sigarayı bırakmışım. 15-20 gün daha karantinada kalacağım. Tüm sevenlere iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" dedi.

Reçber, eşi Işıl Reçber'in hastalığı kendisine bulaştırdığı iddiasıyla ilgili olarak ise "Bu hayatta en zor şey cahil insanlara laf anlatmaktır. Zaten ne Işıl ne de benim bunlarla uğraşacak zamanımız da yok" mesajını iletti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rüştü Reçber Sözcü Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

Alkol:

Alkolun hiç zararı yok sanki hep sigarayı diyolar ??

29
7
yanıtYanıtla
70LİK:

Koronayla aramız iyi değil

yanıt0
yanıt1
Remuz:

Alkol alan koranaya daha guclü korona alkolden korkuyor

yanıt18
yanıt17
Türkmen:

Evet belki dezenfektan olarak alkol koruyor ama Eğer içmek korusaydı en çok tüketilen yerler olan avrupa da bu kadar ölüm olmazdı

yanıt10
yanıt1
Ahmet:

Dedem 78 yaşında 13 yaşından beri tütün içiyor hala bişey yok adamda baston dahi kullanmıyor.

9
20
yanıtYanıtla
DR ÖZEL:

ömür stres, beslenme, genetiğin karışımı dersek dedeniz sigarayla ömrünü 4/1 oranında azaltığını kesin olarak söyleyebiliriz.

yanıt7
yanıt5
Sedat:

Dünyanın en yaşlı insanı 123 yaşında ve sigara kullanıyor, kullanmasaydı ömrü 1/4 oranında artacakmıydı?

yanıt3
yanıt1
Amele:

Kullanmasa belkide 100 yaşına girer ne bilecen

yanıt0
yanıt0
yazay:

propaganda kokan bir haber

9
17
yanıtYanıtla
Hayri:

Gecmis olsun Allah butun hastalari senin gibi sevindirsn insallah

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title