Haberler

Koronavirüse yakalanan Rudy Gobert'in 3 gün önce hastalıkla dalga geçmesi, sosyal medyada tepki çekti

Güncelleme:

Koronavirüs testi pozitif çıkan Rudy Gobert tüm NBA'i derinden sarstı. Birkaç gün önce katıldığı basın toplantısında hastalıkla dalga geçen Gobert'in hastalığa yakalanması, sosyal medyada büyük bir eleştiriler yapılmasına neden oldu. Gobert, NBA'de hastalığa yakalanan ilk isim oldu.

NBA'den yapılan açıklamada Utah Jazz'ın Fransız yıldızı Rudy Gobert'e yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tüm maçların ikinci bir bildirime kadar askıya alındığı bildirildi. Test sonucu Utah Jazz ve Oklahoma City Thunder maçı başlamak üzereyken açıklandı. Karşılaşma iptal edildi ve NBA daha sonrasında normal sezon maçlarının askıya alındığını duyurdu.

BASIN TOPLANTISINDA Tİ'YE ALDI

Rudy Gobert pazartesi günü yapılan basın toplantısının sonunda koronavirüsü ti'ye almak için basın toplantısındaki tüm mikrofon, telefon ve kayıt cihazlarına dokunmuştu. Bu olayın üzerinden 3 gün geçmeden Gobert'te koronavirüs testinin pozitif çıkması spor dünyasının gündemine oturdu.

SOSYAL MEDYADA SERT ELEŞTİRİ

Gobert sosyal medyada hem hastalığı ciddiye almadığı hem de kayıt cihazlarına dokunarak cihazların sahiplerini riske attığı için ağır sözlerle eleştirildi.

İşte Gobert hakkında sosyal medyada yazılan yorumlardan bazıları;

Gobert koronavirüs tedbirleriyle dalga geçmek için tüm mikrofonlara dokundu. Bugün testi poizitif çıktı. Merak ediyorum mikrofonlarla virüsü yaydı mı? Sorumsuz aptal.

Asıl soru şu: NBA'in içinde kaç çalışan, gazeteci o mkikrofonlara dokunduktan sonra korona kaptı?

Şimdi çok kötü hissediyor olmalı. Eminim o mikrofonlar başkalarının hastalığı kapmasına neden oldu. Çok cahilce bir davranış.

Eğer Gobert kendi aptallığı yüzünden NBA ve hayranlarını koronaya maruz bıraktıysa Lig'den atılmalı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oklahoma City Thunder Sosyal Medya Rudy Gobert Utah Jazz Haberler

500

Yorumlar (9)

PAŞALI:

Koronavirüsün Türkiye''ye gelmesiyle el dezenfektanlarının fiyatı yüzde 4 bin arttıran firmalar, Türkiye vatandaşı kötü günde kim dost kim düşman, kim fırsatçılık yapıyor tanımış oluyor. iyi günlerimiz de olacak merak etmeyin. .

14
2
yanıtYanıtla
Bir kul:

Sevgili Saglik Bakani, market sahipleri firsattan yararlanarak, BAZI ürünlerin fiyatlarini vatandasa dört Kat pahliya satiyorlar. . LÜTFEN o marketleri tespit edip cezasini veriniz. Bu zor dakikalarda vatandasi kaziklayanlar, vatan Hainlerinin ta kendileridir. YAZIKLAR olsun

10
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

sanayi bakanının radyasyonlu çay içmesi gibi olmuş biraz

4
0
yanıtYanıtla
haha:

devlet bu fırsatcı firmalara neden mudahele etmıyor ınsanlar saglıklı olsun dıye ugrasırken bu cıkarcılar yuzunden kımse saglıgına kavusamıcak devllet bu fırsatcı fırmaların mallarına el koysun fırmalarıda ceza yagdırsın

3
0
yanıtYanıtla
ha:

virüse yakalandıktan sonra yapmadığı ne malum araştırılmalı eğer öyleyse virüsten yırtarsa kanundan yırtamasın atın içeri

3
0
yanıtYanıtla
Evsiz adam:

Allahın dediği olur. . . . Bu kadar panik gereksiz. . . . Insan gibi yaşayın, hayat zaten yaşadığınız bir günden ibaret. . . . O günü güzel yaşadın mı, sonrasını kimse bilemez. . . . Ölüm, hastalık, kaza bunların hiçbirinin bir anlamı olamaz o zaman. . . .

2
0
yanıtYanıtla
imparatore vs belhanda:

virüs gibi bulaştı. ruh hastaları sardı dört bi yanı, dünyayı

2
0
yanıtYanıtla
Rüstem:

O mikrofonlar da karantine altına alındı umarım.

2
0
yanıtYanıtla
Razıyım:

Ben razıyım. Bu pislik dünyada helak olası insanlar oldukça ben razıyım. Ölebilirim. Hiç sorun değil. Allah verir, Allah alır. Panik yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title