Haberler

Konya3/Bakan Davutoğlu :´Artık Fişlenmeyeceksiniz´

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Doğanhisar İlçesi'ndeki Ziyaretin Ardından İlçeye Bağlı Deşdiğin Beldesi'ne Geçti. Deşdiğin Belediye Başkanı CHP'li Bayram Çarman'ı Makamında Ziyaret Eden Bakan Davutoğlu, Daha Sonra 2 Ağustos 2007 Tarihinde Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde Terör Örgütü PKK ile Girilen Çatışmada Şehit Olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman'ın Mezarını Ziyaret Etip, Dua Etti. Davutoğlu, Belde de Şehitlerin Anısına Yapılacak Olan Parka da Fidan Dikti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Doğanhisar İlçesi'ndeki ziyaretin ardından ilçeye bağlı Deşdiğin Beldesi'ne geçti. Deşdiğin Belediye Başkanı CHP'li Bayram Çarman'ı makamında ziyaret eden Bakan Davutoğlu, daha sonra 2 Ağustos 2007 tarihinde Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Fatih Çarman'ın mezarını ziyaret etip, dua etti. Davutoğlu, belde de şehitlerin anısına yapılacak olan parka da fidan dikti.

Buradan Hüyük İlçesi'ne geçen Bakan Davutoğlu, ilçe meydanında yaklaşık 400 kişilik gruba seslenerek referandumda 'evet' oyu kullanmalarını istedi. Artık kimsenin fişlenmeyeceğine vurgu yapan Davutoğlu, "Sizden beklediğimiz iki şey var. Biri destek, ikincisi dua. Milletin desteği sandıkta kullandığı oydur. Referandumda TBMM'nin üstün iradesine 'evet' diyeceksiniz. Hukukun üstünlüğü çabalarına 'evet' diyeceksiniz. Özgürlük alanınızın genişlemesine 'evet' diyeceksiniz. Artık fişlenmeyeceksiniz. Anayasa Mahkemesi'ne şahsi olarak gidip şikayette bulunabileceksiniz. Devlet ile millet arasında uçurum olmayacak" dedi.

Ardından Beyşehir İlçesi'ne geçen Bakan Davutoğlu, Belediye Başkanı Ak Partili İzzet Taşçı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Taşçı, Davutoğlu'na 250 yıllık bakır tepsi, Üzümlü Av Tüfekleri Kooperatifi de kooperatife ait fabrika da üretilen bir adet av tüfeğini hediye etti. Bakan Davutoğlu, ziyartten sonra Seyrantepe'de gün batımını izledi, çocuklarla yakından ilgileinip, oyuncak dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title