Haberler

Kömür Beldesinin Çehresi Alt Yapı Yatırımlarıyla Değişiyor

Adıyaman'ın Kömür Belde Belediye Başkanlığına Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya'nın görevlendirilmesiyle birlikte Kömür Belde merkezi başta olmak üzere birçok mahalle yıllar sonra alt yapı hizmetiyle buluşuyor.

Adıyaman'ın Kömür Belde Belediye Başkanlığına Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya'nın görevlendirilmesiyle birlikte Kömür Belde merkezi başta olmak üzere birçok mahalle yıllar sonra alt yapı hizmetiyle buluşuyor.

Belediye Başkanlığına yapılan görevlendirmeyle birlikte Beldenin çehresi kadar adeta kaderi de değişiyor. Yıllardır hizmet görmeyen belde ve mahallelerinde kanalizasyon, alt yapı, kilitli parke taşı ve asfalt olmak üzere vatandaşlara ilk defa kaliteli belediyecilik hizmeti veriliyor. Kömür Beldesindeki birçok cadde ve sokak asfalt ve kilitli parke taşıyla kaplanırken, Hürriyet Mahallesinde de alt yapı çalışmaları seri bir şekilde devam ediyor.

Vatandaşları yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmak amacıyla Hürriyet Mahallesinde kilitli parke taşı döşenmesi çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Yapılan yatırımlarla belde halkının uzun zamandır hasret kaldığı hizmetler tek tek hayata geçiriliyor. Belde olduğu günden bu yana yıllardır hizmet ve yatırım yüzü görmeyen belde de birçok yatırımlar tamamlanırken, birçoğunda ise çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor. Beldede yaşayan vatandaşlar yıllar sonra kaliteli hizmet anlayışıyla tanışırken aynı zaman da memnuniyetlerini de dile getirdi.

Bütün çalışmalarını vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yerine getiren Kömür Belediye Başkanı Adem Kaya, yaptığı hizmet ve çalışmalarla bir taraftan Kömür halkının takdirini kazanırken, bir taraftan da vatandaşları evlerinde ziyaret ederek devletin sıcaklığını daima hissettirmeye çalışıyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title