Haberler

Komünist Başkan yaptı yine yapacağını! Tunceli Belediyesi'nde işçi maaşı 8 bin TL oldu

Güncelleme:

Tunceli belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası'nın imzaladığı sözleşmeyle, ortalama işçi maaşı 8 bin liraya yükseltildi. Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, "Gönül isterdi ki bütçemiz daha iyi olsun ve işçimize hak ettiğinin çok daha fazlasını verelim." ifadelerini kullandı.

Tunceli belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeyle, kadrolu 63 çalışana yüzde 20 zam yapıldı.

KADINLARA ÖZEL GÜNLERDE İZİN

Kadınlara, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile her ayın belli bir günü regl/menopoz izni verildi. LGBTİ+ çalışanlar da Onur Yürüyüşü gününde izinli sayılacak.

"BAZI İŞÇİLERİMİZ 8 BİN LİRANIN ÜSTÜNDE MAAŞ ALACAK"

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, yemek ve kira yardımında yüzde 50 ila yüzde 100 arasında zam yapıldığını ifade etti. Önceki dönem zam miktarının yüzde 13 olduğunu anımsatan Maçoğlu, "Gönül isterdi ki bütçemiz daha iyi olsun ve işçimize hak ettiğinin çok daha fazlasını verelim. İşçiler ve memurlar sınırın hep altında kalıyor. Ama yaptığımız zamlarla, bazı işçilerimiz 8 bin liranın üstünde, bazıları da 8 bin liraya çok yakın maaş alacak. Tüm işçilerimize hayırlı olsun." dedi.

DİSK Genel İş Tunceli Temsilcisi Şükran Yılmaz Koç, işçilere yapılan zammın, bugünün ekonomisinde çok iyi bir rakam olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tunceli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (280)

ahmet:

yakında belediye batar, ekrem gibi yurtdışından borç dilenmeye başlar. . ekonomi bilmeden dağıt milletin parasını bakalım ne kadar dayanacak bütçe.

33
114
yanıtYanıtla
NERELE GİDİYODA BATMIYO!..:

İŞÇİYE GİDİNCE Mİ BOZULDUN? OY GELİCEK DİYE HERKESE GİDEN BEDAVA BİR SÜRÜ IVIR ZIVIR MASRAF KALEMİ VAR. MİLLETİ BELEŞÇİLİĞE ALIŞTIRIYOR DİĞERLERİ, HOŞUNA GİDİYOR SENİNDE. CEM UZAN YARIM EKMEK DÖNERLE YÜZDE 10 OY ALIYORDU. BEN İSTEMEM ÖYLE ZERZEVAT BEĞENMESİN ADAM OLAN BEĞENSİN. Bİ KİŞİ DE OLSA YETER

yanıt45
yanıt6
BİLMEDEN ATIP TUT:

DİĞER BELEDİYELER GİBİ BORÇ ALIP YAPMIYOR TUNCELİ BELEDİYESİ KENDİ ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ SATIYOR PARA KAZANIYOR GELİR KAYNAKLARI VAR

yanıt34
yanıt11
ibrahim:

dağıtmayıp cukkalasaydı daha cok hosuna giderdi değil mi

yanıt0
yanıt0
Cansu:

Merak etme böyle adamlar her zaman gelmez kıymetini bilene anlayana zekidirler öyle batıranlar kadar batırmazlar şüphen olmasın bizim ülkemiz zaten dibi görmeye başladı keşke böyle zeki çalışkan işinin ehli insanlar daha çok olsaydıda şuan ülke belki çok çok daha iyi yerlerde olurdu halkı işçisi memnun hakkı yenmeyen yüzü gülen emeklisi çiftçisi olur du gelecek korkusu olmayan gençler yarınlarına şüphesiz bakardı ama yok sizler anca adamın memleketine, diline, ırkına bakar sıfatı yapıştırırsınız olayınız bu O yüzden bu ülkeyi sizlerden koruyamadığımız için daha kötü günler bizleri bekliyor izleyinde görün

yanıt0
yanıt0
Üretim her zaman tüketimi yener:

Bu ülkede yeterli para var. Geçiş garantilerine ve ihale fesatlıklarına yedirilmese herkese en az %50 zam yapılabilirdi. Bizim ülkemizin en büyük sorunu domuz gibi yiyen yolsuzlar.

yanıt0
yanıt0
ahmete cevap:

ahmet senin aklın ermez. tunceli belediyesine kayyum atandı ve belediye o ara mılyanlarca lira borca sokuldu. haciz memurları da ne hıkmetse kayyumdan sonra gelıyor. işte belediyeyi batıran senın gıbı dusunen hırsızlardır. sen kafanı yorma senın aklın çalmaya çırpmaya çalışır

yanıt4
yanıt1
hakan:

saçmalama ya adam belediye arazilerini işletiyor kazanç elde ediyor o kazançlarla şehrin belediyesini yönlendiriyor borç parayla maaş ödemiyor. belediyeden devir aldığı borçları bitirip su an belediyeyi kara geçiren adam bu adam ne zırvalıyorsun üreterek çalışan adam batmaz emin ol :D

yanıt3
yanıt0
grgrth:

siz ve sizin gibiler diyanet tarafından açlığa yoksulluğa şükretmeyi öğretilmiş zavallılarsınız. . . iş icraat yapanı da eleştrmekten geri kalmazsınız. .

yanıt5
yanıt1
ömer turan:

helal olsun. 2500 tl insan onuruna aykırıdır. 2500 tl ile yaşanmaz ancak sürünülür. tebrikler başkan.

89
16
yanıtYanıtla
Tüm 280 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title