Haberler

Kolasinac, F.Bahçe'yle anlaşan Mesut Özil'in Schalke'ye dönebileceğini iddia etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 3.5 yıllığına prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Schalke'ye kiralık olarak dönen eski takım arkadaşı Kolasinac, Mesut Özil'in de Alman ekibini geri dönebileceğini iddia etti.

Arsenal'den Schalke 04'e kiralık olarak gönderilen Sead Kolasinac, takımın altyapısından yetişen Mesut Özil için açıklamalarda bulundu. Sol bek oyuncusu, Fenerbahçe'yle 3.5 yıllık prensip anlaşmasına varan oyuncunun Almanya'ya dönebileceğini iddia etti.

32 yaşındaki Mesut Özil, altyapıdan sonra Schalke'de 2006-2008 arasında 2 sezon forma giydi.

"SCHALKE HAKKINDA KONUŞTUK"

Kolasinac yaptığı açıklamada; "Mesut Gelsenkirchen'den geliyor, onun için Schalke her zaman ihtimal dahilinde olur. Schalke hakkında konuştuk ama onun gelip gelmeyeceğinden bahsetmedik. Şimdi bu sezona odaklanmak istiyorum. Alabileceğimiz her puanı almalıyız. Her şeyi sezon sonunda göreceğiz." dedi.

27 yaşındaki Kolasinac, aynı Mesut Özil gibi Schalke altyapısından çıktı. 5 sezon Alman ekibinin formasını giyen oyuncu, sonrasında Arsenal'e transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (23)

mhs:

Bu fenew olmasa kime gülecez biz. En komik bahça. En balon bahça. Kim? tabiki tescilliler.

9
11
yanıtYanıtla
MESUT:

MERAK ETME SEN ATACAK İMZAYI KUDURTACAK SİZLERİ

yanıt2
yanıt1
1907:

Tanıdığım tek tescilli Osman Çelebiler sen ve senin gibiler

yanıt0
yanıt1
ultra:

eğer mesut gelmesse karbonat erol oynar :):):)

14
6
yanıtYanıtla
tam:

aynen

yanıt2
yanıt2
İZMİTLİ:

''''ALEX asla FENERBAHÇE''YE GELMEZ, gelirse Eşşek gibi Anırırız'''' diyenler yine yorum yapmış :))Alışıksınız siz Anırmaya :))

8
4
yanıtYanıtla
aa:

gelmezse sen ne yapacan? o zaman sen mi anırcan. . . .

yanıt2
yanıt1
İZMİTLİ:

AA, Anıranlardan biri olduğunu böylece tescillemiş oldun :)) ayrıca, benim ''''Falcao gelmez, gelirse anırırım şunu yaparım bunu yaparım'''' yada başka takımın futbolcusu için böyle bir iddiam hiçbir zaman olmadı. gelmezse de gelmez orası onun bileceği iş. . Bananeee. Hadi şimdi Fenerbahçelilerden daha fazla takip ettiğin ÖZİL haberlerini takip et gelince anırırsın yine :))

yanıt1
yanıt0
Tamam:

Evet Folacao geliyor ucaga bindi..evet folcao yaşasın Cincon yasasin cincon

4
4
yanıtYanıtla
Serkan:

Aman Fenerime gelmede nereye gidersin git

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title