Haberler

Kızını 14 Yerinden Bıçaklayan Babadan Garip Savunma: Sürekli Paramı Yiyordu

Güncelleme:

Bursa'da tartıştığı kızını 14 yerinden bıçaklayan Mehmet Adnan Soyudemir, emniyetteki ifadesinde "Hesabımda para bırakmamıştı. Sürekli paralarımı yiyordu, onun yaptığı borçları ödüyordum" dedi.

Bursa'da para yüzünden tartıştığı kızını 14 yerinden bıçaklayan baba adliyeye sevk edildi. Öfkeli babanın, "Hesabımda para bırakmamıştı. Sürekli paralarımı yiyordu' dediği öğrenildi.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE BIÇAĞA SARILDI

Olay merkez Yıldırım İlçesi Şible Mahallesi Şible Caddesi'ndeki evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Mehmet Adnan Soyudemir (65) kızı Ayşe Soyudemir (32) ile paralarını harcadığı gerekçesi ile tartışmaya başladı. Baba kız arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü ve öfkeli baba mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kızını bıçaklamaya başladı. Kızın çığlıklarını duyan komşuları olayı polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde kalan kızı hastaneye kaldırırken, baba ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kızını 14 Yerinden Bıçaklayan Babadan Garip Savunma: Sürekli Paramı Yiyordu

"SÜREKLİ PARAMI YİYORDU"

Gözaltına alınan babanın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Baba Soyudemir'in ilk ifadesinde kızıyla para yüzünden tartıştığını itiraf ettiği, "Hesabımda para bırakmamıştı. Sürekli paralarımı yiyordu, onun yaptığı borçları ödüyordum" dediği öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Baba Soyudemir Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adli makamlara sevk edilirken, Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ayşe Soyudemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldırım 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (34)

off off:

NE GÜZELDE AİLELERİ DAĞITTINIZ EKONOMİYİ MAHVEDEREK :( Bİ CANIMIZ VARDI ODA YA AÇLIKTAN YA GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN CİNNETTE GELEN ERKEKLER ELİNDE. . . YAZIKLAR OLSUN Kİ Bİ BİTMEDİNİZ :(

15
4
yanıtYanıtla
ADAM:

AİLE GEÇİNDİRMENİN NEREDE İSE İMKANSIZ OLDUĞU BU DEVİRDE, ANA BABA PARASI YİYEREK HAYATINI İDAME ETTİREN BAZI PARAZİTLER, BABA HAKKINDA AHKAM KESİYORLAR. YAPTIĞI ELBETTE Kİ TASVİP EDİLEMEZ AMA İNSANLARIN, NELER YAŞADIĞINI BİLMEDEN DİREKT OLARAK SUÇLAMAK SON DERECE YANLIŞTIR. HELE Kİ BÖLÜNMÜŞ PARÇALANMIŞ AİLELERDE BU DURUM DAHA DA VAHİM HALDEDİR.

13
2
yanıtYanıtla
SİNOP:

ÜLKENİN HALİ, VATANDAŞIN RUH HALİ. . .

9
3
yanıtYanıtla
Gülcan:

Ülkenin hali kötü demekki o yüzden 2500 tl lik kitap üç saat te bitiyor

yanıt4
yanıt1
memid:

yani olayı buna bağladın, bravo

yanıt3
yanıt5
gülcana cevap:

değerli kardeşim evet doğru söyliyorsun ama mecliste yiyenlerin yanında kitaba verilen 2500 lira devede pire kalır

yanıt2
yanıt1
DİYARBAKIRLI:

devlete millete vatandaşa çelme takar hali ruh hali solcu komünist kafa hali

yanıt1
yanıt1
hülog:

SORUMLUSU HÜKÜMETTİR 16 SENENİN SANCISI NETİCESİ

4
7
yanıtYanıtla
Feryal:

Ne alaka? Hep devleti suçlamayin. Saçma

yanıt2
yanıt1
Hakan:

Hakim bu sıfata Müebbet verir. . .

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title