Haberler

Khabib'in, Babası Tarafından Alacağı Cezayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Engelledi

Güncelleme:

Conor McGregor'ı yenerek şampiyonluk unvanını koruyan Khabib Nurmagomedov'un, maç sonu çıkan olaylar nedeniyle babası tarafından ağır bir biçimde cezalandırılmak istendiği ancak araya Rusya Devlet Başkanı Putin'in girdiği iddia edildi.

Dövüşü kazandıktan sonra kontrolünü kaybeden ve ringin dışına çıkarak Conor McGregor'ın ekibine saldıran Nurmagomedov'un bu hareketlerine babası Abdulmanap'ın çok sert tepki gösterdiği öğrenildi. Kontrolsüz hareketleri nedeniyle şampiyonluğunun elinden alınma tehlikesinin oluşması ve bir daha UFC'e güreşmeme cezası almasından korkulan Nurmagomedov'u affetmeyen babasının oğluna ağır bir ceza verdiği belirtiliyor.

"O KADAR SERT OLMAMASINI İSTEDİM"

Putin'in Khabib Nurmagomedov'la bir araya geldiği görüşmeye katılan baba Abdulmanap'ın cezadan Rus Devlet Başkanına bahsettiği öğrenildi. Bunun üzerine devreye giren Putin'in "Babandan vereceği cezada o kadar sert olmamasını istedim. Sonuçta hedefe ulaştın." dediği belirtildi.

Khabib'in, Babası Tarafından Alacağı Cezayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Engelledi

PUTİN'DEN KHABİB'E NASİHAT

Putin'in Nurmagomedov'a nasihat verdiği ve "Bu tür durumlarda duygularını kontrol altında tutman önemli. Senin yaptığın gibi kontrolünü kaybedip saldırmak herkesin yapabileceği bir şey. Önemli olan saldırıya uğradığında sabır göstermek." dediği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Vladimir Putin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Yozgatsipor:

Khabib dostum sana bin defa helal olsun. Ringden firlayip eRmeni Danise gecirdinya onurunu kurtardin. Putin sana yardim etmeseydi bagiskampanyasi baslatirdim, camilerde yardim toplatirirdim.

30
2
yanıtYanıtla
Fatih:

Tebrik ederim. Adamı iyi dövdün.

21
2
yanıtYanıtla
Aynur:

Habip gibi dövüşçü bir kocamın olmasını çok isterim;))

7
14
yanıtYanıtla
misafir:

babasi hakli, ring disinda saldirmamaliydi.

13
2
yanıtYanıtla
cihat:

putin hareketi önemli biz khabib in arkasındayız demek. . ve alacağı cezayı hafifletir

14
0
yanıtYanıtla
Ahiskali:

Hani bu adam Turktu?Rus vatandasiIyisen Turk iyi degilsen gavur :) Zihniyet buAdam Musluman diye hemen sahiplendi millet

6
2
yanıtYanıtla
rejep:

Putin istese Khabib''i kebap yapar.

4
3
yanıtYanıtla
Icla akin:

Eline koluna saglik kardesim

4
1
yanıtYanıtla
mücahit:

helal olsun kardesimize nasil dövdü ama gavuru ?

2
3
yanıtYanıtla
ALAMANYAYA GELEMENYA:

MÜSLÜMANLAR GAVURU DÖVER AMA BAŞI SIKIŞINCADA ONLARA SIĞINIR

yanıt2
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title