Haberler

Kepsut'ta Yağlı Güreşler Nefes Kesti

- Kepsut'ta yağlı güreşler nefes kestiBALIKESİR - Balıkesir'in Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.

- Kepsut'ta yağlı güreşler nefes kesti

BALIKESİR - Balıkesir'in Kepsut ilçesinde düzenlenen yağlı güreşler nefes kesti.

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bu yıl 9'ncusu düzenlenen yağlı güreşler başladı. Etkinlik 44'ü başpehlivan, 500'ye yakın güreşçinin katılımıyla start aldı. Tarzan Mehmet Er Meydanı'nda gerçekleşen müsabakalar için kispetini giyen güreşçiler, çayıra çıktı. Meydana gelen Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ile güreş ağası Mustafa Tan, vatandaşlarla güreşçileri selamladı ve ardından her boydan güreşçiler birbirleriyle mücadele etti. Rekor katılımın sağlandığı güreşlerde Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, güreş heyecanını halka birlikte yaşadı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul her yıl büyüyerek devam eden güreşlerin artan bir ivme ve heyecanla sürdüğünü söyledi.

Güreşler hakkında değerlendirmede bulunan Cankul, "Tarzan Mehmet Yağlı Pehlivan Güreşlerini bugün 9.kez gerçekleştiriyoruz. Gerçekten muhteşem bir seyircimiz var. Zaten yıllardır Kepsut'tan Başpehlivanlar çıktı. Tarzan Mehmet'ler, İbrahim Gümüş'ler hep bu topraklardan çıktı. Bizim kendi yağlı güreş kulübümüzde de bir çok güreşçimizi yetiştiriyoruz" dedi.

Tarzan Mehmet Er Meydanında küçük büyük pehlivanlık yolunda ter dökenler izleyenleri heyecanlandırdı. Müsabakalarda final yapan iki güreşçi Serhat Balcı ve Hüseyin Gümüşalan arasında kıran kırana geçen mücadeleyi Hüseyin Gümüşkaya kazanarak altın kemerin sahibi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Cankul Balıkesir Kepsut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title