Haberler

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve ailesinin bulunduğu locaya taraftarlar saldırdı

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'a 3-1 mağlup olan Hes Kablo Kayserispor'da bir grup taraftar, başkan Berna Gözbaşı ve ailesinin bulunduğu locaya saldırı düzenlendi. Berna Gözbaşı'nın kardeşi darp edilirken, kızı ise baygınlık geçirdi.

Hes Kablo Kayserispor, Demir Grup Sivasspor maçı sırasında kulüp başkanı Berna Gözbaşı'nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleştiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Berna Gözbaşı'nın kardeşinin darp edildiği, kızının ise yaşanan arbedede nefesinin kesilip bayıldığı aktarıldı.

Kayserispor açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

17.10.2020 Cumartesi günü Sahamızda oynadığımız Demir Grup Sivasspor maçı sırasında aralarında Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı'nın kızının ve diğer aile fertlerinin bulunduğu locaya bir saldırı gerçekleşmiştir.

Pandemi nedeniyle rakip takım taraftarlarının bulunmadığı ortamda, Sayın Berna Gözbaşı'nın geçmişte ÖSS derecesi bulunan ve Türkiye'nin yetiştirdiği ender gençlerden biri olan kardeşi Ozan Gözbaşı'nı darp eden, kızının yaşanan arbedede nefesinin kesilip, bayılmasına neden olan bu kişileri Kayserispor taraftarı olarak görmemiz mümkün değildir.

Kulüp Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı ve kardeşi Ozan Gözbaşı başta olmak üzere tüm Gözbaşı ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Hes Kablo Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (7)

Malatya44:

Başkan hatırlıyormusun sezon sonunda takımın küme düşmüştü ama sen kadınlığını ve dokunulmazlığını kullanarak kulüpler birliği toplantısında terör estirdin sırf senin yüzünden düşmesi gereken diğer takımlarda küme düşmedi yetmedi lig tarihinde ilk defa saçma sapan bir sistemle lig 21 takıma çıktı peki daha önceki sezon hakem oyunlarıyla küme düşen Erzurumun ne kabahati vardı ?Beter olun gerçi sivasta kayseride çürük bir elmanın iki yarısı sosyal yapı olarak aynısınız anlayan anladı.

4
4
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Sanki Malatyaspor kümede kalmıştı da tutup Kayserispor için böyle bir yorum yapabilmişsin sen önce kendi takımının durumunu bir öğren ondan sonra Kayseri ile ilgili yorum yap senin akıl nasıl çalışıyor bilemedim !

yanıt3
yanıt2
AFYONLU:

ÇOK UMRUMUZDAYA

5
2
yanıtYanıtla
erdi:

bir beşiktaşlı olarak, berna başkana yapılanları şiddetle kınıyorum. kayserililer unutmayın ki takımı en kötü döneminde elini taşın altına koyup başkan olan berna başkana sahip çıkın.

1
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Neyi biliyosunda kınıyosun Aceba Bilmediğin şeyleri söyleyim berna gözbaşının kardeşi ağıza alınmayacak küfürler etti kime biliyormusunuz ks taraftarına küfürlerin sonu gelmeyince taraftardan okan abim uyardı tekrar küfür etti dayanamayıp yanına gitti sadece okan usanmaz vurmuş gibi davranmayın ozan gözbaşıda karşılık verdi berna gözbaşının kızıda ağıza alınmayacak küfürler etti valla hiç baygınlık geçirmiş gibi değildi

yanıt0
yanıt0
ÇOK UMURUMDA MALATYA:

Yorum gönderenlerin durumu sanki çok faklı.

0
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Allahtan kamera kayıtları varda bu olayın iki kişi arasında olduğu ve saldırının olmadığı gözüküyor utanmasanız 3 helikopter 5 ambulas geldi diyeceksiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title