Haberler

Kayserili sporcular damga vurdu

Güncelleme:

Hafta sonu Niğde'de yapılan Bölgesel İl İlçe Karmaları ve Kulüpler Kros Ligi Yarışmalarının ikinci etabında Kayserili sporcular damga vurdu.

Hafta sonu Niğde'de yapılan Bölgesel İl İlçe Karmaları ve Kulüpler Kros Ligi Yarışmalarının ikinci etabında Kayserili sporcular damga vurdu.

Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışmalarda U14 kategorisinde ferdi olarak yarışan İbrahim Ural ferdi olarak yarıştığı üçüncü olurken Kayseri İl Karması birinci oldu. U16 kategorisinde ferdi olarak yarışan Abdulkadir Arslan ikinci olurken Kayseri İl Karması ikinci oldu. U14 kategorisinde kızlarda mücadele eden Melikgazi karması üçüncü oldu. U18 Kızlar kulüp yarışlarında ferdi yarışan Merve Karakaya ikinci, Dilan Çukurcan üçüncü olurken Talasgücü Belediye Spor Kulübü takım olarak birinci oldu. Ayrıca Kayseri Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü U14 erkeklerde üçüncü, U16 kategorisinde birinci, U18 kategorisinde birinci olurken ferdi olarak yarışan Halil İbrahim Arslan adını birinciliğe yazdırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; Kayseri'ye ikinci kez başarı sevincini yaşatan sporcuları ve antrenörleri Serdar Sırma Aydoğan, Hülya Bayram, Zehra Polat Şarvan, Özge Tepedaş, Muzaffer Bayram, Handan Koçyiğit, Şamil Soyaslan, Süleyman Altınoluk, Sezer Şarvan, Ayşe Çaylak, Muzaffer Koçyiğit'i ve yarışmalarda 5.Bölge Koordinatörü ve Organizasyonun Teknik Delegeliğini yapan Atletizm İl Temsilcisi Kemal Koyuncu'yu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hisarcık Kayseri Niğde Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title