Haberler

Kayseri'de 8 Gollü Yağmur!

Spor Toto Süper Lig'de 7.hafta maçında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 6-2'lik skorla ev sahibi Kayserispor oldu. Kayserispor'un golleri 7 (penaltı) ve 76. dakikada Nordin Amrabat (penaltı), 27. dakikada Furkan Özçal, 68 ve 92. dakikada Gökhan Ünal, 82. dakikada Okay Yokuşlu'dan geldi. Sivasspor'un golllerini ise 34. dakikada penaltıdan Morten Nicolas Rasmussen ve 84. dakikada Cihan Yılmaz kaydetti. Kayserispor daha atak bir futbol sergilediği maçta girdiği net fırsatları gole çevirerek üç puana ulaşmaya başardı. Sivasspor zaman zaman tehlikeli ataklar geliştirmesine rağmen sonuca ulaşamadı. Öte yandan karşılaşmanın ilk yarısında Kayserispor ve Sivasspor karşılıklı kullandıkları penaltıları gole çevirirken; Sivasspor'un kalecisi Atilla Koca, Gökhan Ünal'ın serbest vuruştan attığı golde topu elinden kaçırarak büyük bir hata yaptı. Bu galibiyetin ardından Kayserispor puanını 10'a yükseltirken; Sivasspor 8 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'de hafta içi oynanacak olan 8. hafta hafta maçlarında 27 Ekim Perşembe günü Kayserispor, Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak. Sivasspor ise kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak.

"ŞEHİTLERİ SAYGIYLA ANIYORUZ" Karşılaşma öncesi, Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı, Hakkari'deki saldırıda şehit olan askerler için marşlar seslendirdi. Kayserisporlu ve Sivassporlu futbolcular sahaya, "Şehitleri saygıyla anıyoruz" yazılı pankartla çıktı. Her iki takımın futbolcuları da sahaya girerken üzerinde Türk bayrağı bulunan tişörtler giydi. Karşılaşma, şehitler için saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada gelişen Kayserispor atağında Amrabat'ın pasında ceza sahasında topla buluşan Furkan'ın vuruşunda top auta gitti.

7. dakikada, Amrabat'ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında İlhan ile ikili mücadeleye giren Rasmussen topa elle temas etti. Hakem, Aytekin Durmaz, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Amrabat, topu filelere gönderdi: 1-0

27.dakikada, Pekarik'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Gökhan Ünal, topa dokunamadı. Ters köşede topla buluşan Furkan, takımının 2. golünü kaydetti: 2-0

34. dakikada, Sivasspor atağında Hasan Ali ceza sahasında Cerny'yi düşürünce hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Grosicki, topu filelerle buluşturdu: 2-1

39. dakikada, Kayseripor defansının derinlemesine pasında Gökhan Ünal, ceza sahasında topa sahip oldu. Gökhan'ın vuruşunda kaleci Atilla topu kornere gönderdi.

41. dakikada, Grosicki'nin sağ kanatta korner noktasına yakın alandan kullandığı serbest vuruşta, Suarez'in kafa vuruşunda top üstten auta çıktı

45. dakikada, Troisi'nin sağ kanattan ortasında ceza sahasında topla buluşan Gökhan Ünal'ın vuruşunda top yandan auta gitti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title