Haberler

Kayıp Kızlar Eve Döndü

Alanya İlçesi'nde Yaşları 8 ile 15 Arasında Değişen ve Cuma Gününden Beri Kayıp Olan Üçü Kardeş Dört Kız Evlerine Döndü. Kayıp Kızlardan 15 Yaşındaki Handan İ.'nin Annesi Cihanser İ, Kızının Devamsızlıktan Sınıfta Kaldığı İçin Korkup Evden Kaçtığını, Arkadaşı ile Kardeşlerini de Yanında Götürdüğünü Anlattı.

Alanya İlçesi'nde yaşları 8 ile 15 arasında değişen ve cuma gününden beri kayıp olan üçü kardeş dört kız evlerine döndü. Kayıp kızlardan 15 yaşındaki Handan İ.'nin annesi Cihanser İ, kızının devamsızlıktan sınıfta kaldığı için korkup evden kaçtığını, arkadaşı ile kardeşlerini de yanında götürdüğünü anlattı.

Alanya'da yaşayan Cihanser İ.'nin kızı Handan İ., geçen cuma günü eve dönmedi. Aynı gün Cevahir A.'nın kızları 15 yaşındaki Dilber, 13 yaşındaki Nurhayat ve 8 yaşındaki Naile de kayıplara karıştı. İki anne birbirlerinden habersiz çocuklarını ararken palise de kayıp başvurusunda bulundu.

Bu arada cumartesi günü üç çocuk annesi Cevahir A. büyük kızının arkadaşı olan Handan İ.'yi arayıp bilgisi olup olmadığını sormak istedi. Telefona çıkan Cihanser İ. ''Benim kızım da kayıp'' deyince iki anne bu kez birlikte polise başvurdu. Polisin araştırmalara sürerken kayıp kızlar, bu sabah saatlerinde evlerine döndü. Handan İ.'nin annesi Cihanser İ, ''Kızım, Kız Meslek Lisesi'nde öğrenciydi. Devamsızlıktan kalmış, bizden korktuğu için de bir arkadaşını ve kardeşlerini yanına alıp başka bir kız arkadaşlarının evine gitmiş. Eve döndükleri için çok mutluyuz'' dedi

Cihanser İ. kızının eğitim görmesini istediğini, okula dönmesi için yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

Sefa KARACAN /ALANYA (Antalya), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title