Haberler

Dünya Karate Federasyonu, Türkiye'ye başarılı ev sahipliği nedeniyle teşekkür etti

Güncelleme:

Dünya Karate Federasyonu (WKF) Başkanı Antonio Espinos, İstanbul'da düzenlenen Karate 1 Premier Lig organizasyonundan dolayı Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan'a teşekkür etti.

Türkiye Karate Federasyondan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası düzenlenen ilk organizasyonun uluslararası arenada ses getirdiği ve büyük beğeni topladığı belirtildi.

Açıklamada, "Türkiye karate otoritelerden tam not aldı. 72 ülkeden 584 sporcunun katılımıyla düzenlenen Karate 1 Premier Lig sorunsuz bir şekilde sona ererken, Dünya Karate Federasyonu Başkanı Antonio Espinos, Türkiye'ye başarılı ev sahipliği nedeniyle teşekkür etti." denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, sorunsuz bir organizasyon gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Dünya Karate Federasyonunun sezonun ilk organizasyonunu birçok aday ülke arasından Türkiye'ye verdiğini anımsatan Delihasan, "Biz de onların güvenini boşa çıkarmadık ve kusursuz bir turnuva organize ettik. Karate 1 Premier Lig'in İstanbul etabını üç altın, dört gümüş ve üç bronz olmak üzere 10 madalya ile tamamladık. Milli karatecilerimizin formları mayıs ayındaki Avrupa Şampiyonası ile Tokyo Olimpiyatları öncesi bizleri de onları da mutlu etti." değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Delihasan, Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanı Selçuk Çebi'ye de desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor

Esat Delihasan Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title