Haberler

Karakaya Belediye Başkanı Bal:

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi Karakaya Beldesi Belediye Başkanı Zafer Bal, Hain Saldırılar Sonucu 15 Askerin Şehit Edilmesi Dolayısıyla Yaptığı Açıklamada, "Türkiye Bir Takım Fedakarlıkları Göz Önüne Alarak, İçeride ve Dışarıda Teröre Karşı Topyekün Mücadelesini, Kimsenin Ağzına Bakmadan ve İzin Alacak Bir Duruma Düşmeden Bu İşi Yapmalıdır" Dedi.

Erzincan'ın Üzümlü ilçesi Karakaya beldesi Belediye Başkanı Zafer Bal, hain saldırılar sonucu 15 askerin şehit edilmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Türkiye bir takım fedakarlıkları göz önüne alarak, içeride ve dışarıda teröre karşı topyekün mücadelesini, kimsenin ağzına bakmadan ve izin alacak bir duruma düşmeden bu işi yapmalıdır" dedi.

Başkan Bal, 24 saatte 15 aslan gibi evladını şehit veren Türk milletinin bin yılı aşkın bir süredir Anadolu coğrafyasında varlığını ve kutsal bildiği değerlerini koruma adına hiçbir fedakarlıktan çekinmediğini belirtti.

Vatan evlatlarının şehit olmasının başta anne babaları ve yakınlarının yüreklerini dağladığı gibi herkesi de derinden üzdüğünü vurgulayan Başkan Bal, "Şehitlerimiz en değerli varlıklarımızdır. Burada yapılması gereken Türkiye bir takım fedakarlıkları göz önüne alarak içeride ve dışarıda teröre karşı topyekün mücadelesini, kimsenin ağzına bakmadan ve izin alacak bir duruma düşmeden bu işi yapmalıdır. Eğer ki PKK'nın yuvası konumuna gelen Kuzey Irak'a girilecekse oraya hep geliyorum ve ifşa ederek bu iş

yapılmaz. Yetkililerin ne şekilde yapacaklarını kendileri daha iyi bilirler. Memleketimizin terör belasından kurtulması için öncelikli olarak vatandaşında bilinçlendirilmesi gerekmektedir. Ortada bir gerçek var. Sönen ocaklar var. Akan gözyaşları var. En az bunlar kadar acı olanda bunların siyasi uzantıları ve destek aldıkları yerler var" diye konuştu.

(BA-İRT-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title