Haberler

Karadeniz Dizisindeki Hikaye Gerçek Oldu! Talihsiz Kadın, Canlı Yayında Gördüğü Şiddeti Anlattı

Güncelleme:

Şiddet sahneleriyle epey konuşulan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki hikaye gerçek oldu. Talihsiz kadın, canlı yayına çıkıp "Eşim burnumu kırdı, nefes alamıyorum." diyerek yaşadığı acıları anlattı.

Beyaz Tv'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına bağlanan talihsiz kadın gördüğü şiddeti anlattı. Kadının, anlattıkları ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisini akıllara getirdi.

"EŞİM BURNUMU KIRDI"

Canlı yayına bağlanan kadın "Eşim burnumu kırdı. Beni sürekli çocuklarımın önünde dövüyor." deyince sunucu Nur Viral ile ilişki uzmanı Selin Karacehhennem zor anlar yaşadı.

NEFES'İ AKILLARA GETİRDİ

İsmini vermek istemeyen izleyicinin hikayesi, Sen Anlat Karadeniz'de Nefes karakterinin dini nikahlı eşinden gördüğü şiddeti akıllara getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karadeniz Beyaz TV TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (8)

cosmos:

DİNİ NİKAHLI DEMEYİN BARİ dini karıştırmayın zaten bu kişilyerin dinle alakası yok zina yapıp dost hayatı yaşıyor kişi dost hayatı yaşadığı insana her şeyi yapar ama kendi öz eşine bir şey yapmaz seviyorsa tabi eşi namussuzluk yapmaz ise

5
2
yanıtYanıtla
abdullah:

Kadina el kaldiran erkek öküzdür, hemde öküz oglu öküz. . .

6
0
yanıtYanıtla
ÖMER:

müge anlının olaya el atması lazım

4
1
yanıtYanıtla
Selma C.:

Tövbe bismillah bu kadın ne selin karacehennem son derece korkunç bir kadın soyadı gibi ilk defa duydum gördüm

3
0
yanıtYanıtla
Ayla:

iyikide calisip ekmek getiri oldunuz baksmayacaginiz esi almayacaksiniz evlenmeyin tek yasayin ne bu hergun kadin sitdet gelin avrupada yapin kadina siddeti etrafindan gecemezsiniz memlekettde konun yok devlet pasif kaliyor

1
0
yanıtYanıtla
BOŞANMAK:

Töbe töbe bu kadının yüzüne ne olmuş?karacehennem? Onu da mı erkekler dövmüş? Polise başvursunlar erkek şiddeti son bulsun.

1
0
yanıtYanıtla
Yok artık!:

Çok komik! Sanki kadına şiddet yeni bir şey. Dizinin sorunu bu değil, yönetmenin olayı kovboy filmine çevirmesi. Daha doğrusu Troya filmi ile kovboy filmi arasında bir şey!

0
0
yanıtYanıtla
müsafir:

zengin düşünen, sizin hesaba göre bir ev in dayak karşılığı on beş gün koma. erkek kafası işte kendisinin para karşılığında dövülmesini makul karşıladığı için kadınları da kendi gibi zannediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title