Haberler

Kanye West'le Evli Olan Kim Kardashian, Şarkıcı Drake ile Yasak İlişki Yaşıyor

Güncelleme:

Ünlü şov yıldızı Kim Kardashian ve şarkıcı Drake'in arabada cinsel ilişkiye girdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Bir süredir Amerikan dedikodu kanallarında Kim kardashian ile Drake'in ilişki yaşadığı konuşuluyordu. İki ünlünün Drake'in otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği, Drake ile Kanye West arasındaki çekişmenin de bu nedenle başladığı iddiaları dile getiriliyordu.

DRAKE ŞARKISINDA KIM KARDASHIAN'I İŞARET EDİYOR

Drake'in şarkı sözleriyle Kim Kardashian'la ilişkiye girdiğini anlattığını iddia eden hayranları, iki ünlünün evinin yakın olmasının da bu birlikteliği kolaylaştırdığını düşünüyor. ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın aile arasında lakabının "Kiki" olduğu biliniyor. Ayrıca bu isim, Kardashian'ın KKW adlı makyaj markasına ait bir rujun da adı bu iddiaları güçlendirir nitelikte.

Kanye West'le Evli Olan Kim Kardashian, Şarkıcı Drake ile Yasak İlişki Yaşıyor

KIM HABERLERİ YALANLADI

Çıkan haberlerden sonra Kim Kardashiandan açıklama geldi. Kardashian, "Böyle bir şey asla olmadı. Hikayenin sonu" açıklamasını yaptı. Rap şarkıcısı eşi Kanye West'in, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında kavganın kendisini incittiğini ve Drake'i hala sevdiğini söylemesinden kısa bir süre sonrasına denk geldi.

Kanye West'le Evli Olan Kim Kardashian, Şarkıcı Drake ile Yasak İlişki Yaşıyor

Kanye West'le Evli Olan Kim Kardashian, Şarkıcı Drake ile Yasak İlişki Yaşıyor

Kanye West'le Evli Olan Kim Kardashian, Şarkıcı Drake ile Yasak İlişki Yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

vahdettin:

bu rezilleri gençlik örnek alıyor ya buna üzülüyorum.

15
1
yanıtYanıtla
Kadın planlamış:

Kocasının benzerini bulmuş. Bebek olursa kocası anlamaz. Kardeşinin hatasını yapmıyor.

16
0
yanıtYanıtla
BIKTIK BU KADINDAN:

Şu iğrenç kadının kıçından da bıktık, zinalarından da bıktık, rezaletlerinden de bıktık. Bu gibi leş olmuş insanları haber yapmamak lazım.

13
1
yanıtYanıtla
durumbu:

bir fahişeden bekleneni yapmış

14
0
yanıtYanıtla
PORTUK:

şap şap miami şap şap amerika

9
1
yanıtYanıtla
hergele:

Kadın zencilere karşı koyamıyor. . . . . .

7
1
yanıtYanıtla
GECEBOY:

evde arabada banyoda sokakda utanmazlar mutfakdada tufaletdede yapıyordur havyan gibi

7
1
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Hiç zannetmiyorum yalan habere benziyor.Kim bu adama asla vermez,drake kim kardashian a bir gömlek küçük gelir..

1
6
yanıtYanıtla
kiko:

sen baya aile içerisindesin sanırım bir amca kızı diğeri dayı oğlu galiba sen önce Drake nin kim olduğunu iyice bi öğren

yanıt0
yanıt0
Ferhat:

Kanye west ikisini de hortumla kırbaçlar anladınız siz :D

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title