Haberler

Kağıthane'de Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağaza Açıldı

Kağıthane'de Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağaza açıldı.

Kağıthane'de Aile Toplum Merkezi ve Sosyal Mağaza açıldı.

Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, açılış törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, oda başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Kağıthane'deki yatırımların anlatıldığı tanıtım filminin gösterildi.

Belediye Başkanı Kılıç, törende yaptığı konuşmada, sosyal çalışmalarını Valilik, Kaymakamlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile sürekli istişare ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Aile Toplum Merkezi'mizde hem sosyolojik hem de psikolojik olarak desteğe ihtiyaç duyan gençlerimiz ve ailelerimizi destekliyoruz. Arzu ederlerse evlilik kararı almış gençlerimize de destek veriyoruz. Aile Terapisi ve psikolojik destekle kendilerine uzman yardımı sunuyoruz."

Sosyal çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Kılıç, toplumun her kesimine ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Aile Toplum Merkezi

Kağıthane Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren Aile Toplum Merkezi, ilçedeki gençlere evlilik öncesi eğitim desteği veriyor. Genç çiftlerin psikolojik olarak aile olmanın ve birlikte yaşamın uyumuna alışabilmesine yardımcı olmayı amaçlayan merkezde eğitimler, uzman psikolog tarafından sunulan sunumlarla destekleniyor.

Aile terapisi ve psikolojik destek sağlayan merkez, aile bütünlüğü için sosyal hizmet çalışmalarıyla çiftlerin huzurlu bir aile ortamına kavuşmasına yardımcı olurken sorunlara yapıcı çözümler üretebilmenin "altın kuralları"nı öğretiyor.

Sosyal Mağaza

Sosyal Mağaza da ilçe sakinlerine kıyafet desteği sağlayacak. İhtiyaç sahibi ilçe sakinlerine giyim konusunda tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri imkanı sunacak mağazada, kullanılmamış ve üretim marka etiketi üzerinde olan kıyafetler yer alacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title