Haberler

İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ve Feghouli'yi transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Galatasaray'da yüksek yıllık ücretleri ile dikkat çeken Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için Serie A ekiplerinden Sampdoria devreye girdi. Ranieri yönetimindeki İtalyan ekibi, özellikle Feghouli'nin durumunu yakından takip ediyor.

İtalya Serie A'da bu sezon kümede kalma mücadelesi veren ve son haftalarda gösterdiği performansla ligde tutunmayı başaran Sampdoria, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli için devreye girdi.

BELHANDA'NIN ARDINDAN FEGHOULİ'NİN TRANSFERİ DE GÜNDEMDE

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde elini daha da güçlendirmek adına kadrosundaki önemli isimlerle yollarını ayırmayı planlıyor. Bu doğrultuda yüksek yıllık ücretleri ile dikkat çeken Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli'nin takımdan ayrılmaları gündemdeyken İtalya'dan iki oyuncu için Sampdoria iddiası geldi.

Sampnews24'ün haberine göre Claudio Ranieri yönetimindeki İtalyan ekibi Sampdoria, Belhanda ile ilgilenirken son olarak Sofiane Feghouli'yi de gündemine aldı.

FEGHOULİ'NİN DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Kariyerinde daha önce Valencia ve West Ham formaları da giyen Feghouli'nin Ranieri'nin sisteminde önemli bir parça olabileceği aktarılırken oyuncunun durumunun yakından takip edildiği de belirtilmekte.

2017'de transfer edilen iki isimden Feghouli, West Ham'dan 4.25 milyon Euro'ya gelirken Younes Belhanda ise bonusların da devreye girmesiyle Dinamo Kiev'den 10 milyon Euro'luk bir tutarla kadroya katılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sofiane Feghouli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ANGARALI:

Kimse almaz o belhandayı belki feghuli gider oda şüpheli

13
0
yanıtYanıtla
07:

fatıh terim in kabahati hep o aldı bunları

2
6
yanıtYanıtla
SonCahilBükücü:

Ah canım keşke düzgün bilsen bir şeyleri , bir bak istersen kim transfer etmiş belhanda ve feghouliyi.

yanıt8
yanıt2
RVR:

Belhanda bu sene de takımda kalırsa Fatih hoca''nın doktora görünme vakti gelmiş demektir.

3
1
yanıtYanıtla
gs:

ne alaka fatih hocayla adamın sözleşmesi var hocaya kalsa çoktan giderdi

yanıt1
yanıt2
RVR:

Nasıl ne alaka. . Teknik heyet veriyor raporu. Kalsın ya da gitsin diye. Sezon başı güveniyorum sana dedi işte gösterdi o da güveni. Artık akıllanmıştır.

yanıt0
yanıt0
IHTIYAR:

ŞU KADROYLA ŞU SENEYI BOS GECTINIZ YA, HEÇBISEY DEMIYOM LAAA

0
1
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Bjk maçında seyircili oynasaydık. Ozman şampiyon bizdik

yanıt1
yanıt0
İrfan Sönmez / Gaziantep:

Belhanda denen uyuz bu güne kadar aldığı paranın yarısını bile hak etmemiştir. Onu bu kadar yüksek bedellerle transfer eden ya futbol cahiliydi yada fırıldak menajerler ile kulübün parasını tokatlayan kötü niyetli birisiydi. Zararsız bir şekilde tez günde gönderilmesinde büyük fayda görüyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Geri:

Kim nettsin bunlari elde kaldi gene

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title