Haberler

İtalya güzeli Carolina Stramare'den Ronaldo'ya mesaj var: Ona bayılıyorum

Güncelleme:

Babası ve büyükbabası sayesinde Juventus taraftarı olduğunu belirten 2019 İtalya güzeli Carolina Stramare, siyah beyazlı kulübün yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya bayıldığını dile getirdi.

İtalya'da geçen yıl düzenlenen güzellik yarışmasında Miss Italy seçilen Carolina Stramare, Juventus'un dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

Stramare, Portekizli yıldız ile ilgili, "Ronaldo hakkında ne söylenebilir ki. O olağanüstü bir futbolcu. Fark yaratıyor. Ona bayılıyorum" ifadelerini kullandı.

İtalya güzeli Carolina Stramare'den Ronaldo'ya mesaj var: Ona bayılıyorumCarolina Stramare

"BONUCCI'Yİ TAKDİR EDİYORUM"

Babası ve büyükbabası sayesinde Juventus taraftarı olduğunu belirten Carolina Stramare, siyah beyazlı kulübün defans oyuncusu Leonardo Bonucci'yi de futbol konusunda büyük prensiplere sahip olduğu için takdir ettiğini sözlerine ekledi.

İtalya güzeli Carolina Stramare'den Ronaldo'ya mesaj var: Ona bayılıyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carolina Juventus İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

Ben ronaldo:

Bende sana bayılıyorum kuzu hadi naş

1
2
yanıtYanıtla
para oldu mu tipin boeteng bile olsa... alırsın):

para oldu mu tipin boeteng bile olsa. . . alırsın)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title