Haberler

Spor camiasından seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu için paylaşımlar

Güncelleme:

Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini kazanması sonrasında spor camiasından tebrik mesajları geldi.

Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu, İBB Başkanlığı seçimini kazanması sonrasında spor camiasından Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajları geldi. İşte yapılan paylaşımların bazıları;

Eski milli basketbolcu Mehmet Okur: "Herşey çok güzel (Oldu) ve çok daha güzel olacak" derken Okur'un paylaşımını Ekrem İmamoğlu da beğendi.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

Kaan Kural ise takipçilerine söz verdiği için "Yok artık İmamoğlu!" şeklinde bir ses kaydı paylaştı.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

Spor yazarı Ali Murat Hamarat, Beşiktaş efsanesi Vedat Okyar'dan alıntı yaparak, "Hakem golünü mü vermedi? bir daha atacaksın. Ofsayt mı çaldı? 30 metreden atacaksın, gerekirse hakemi de kaleye sokacaksın" yorumunda bulundu.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

Spor yazarı Mehmet Demirkol, "Çok güzel konuşma Çok güzel şehir. Çalışalım, gülelim ve lütfen eğlenelim." paylaşımında bulundu.

Galatasaray ve Beşiktaş forması da giyen eski milli futbolcu Gökhan Zan ise "YOLUMUZ UZUN HEYECANIMIZ YÜKSEK GENÇLİĞİMİZ VAR!" ifadesini kullandı.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

İsmail Şenol "Sayın Başkan Ekrem İmamoğlu'nun konuşması çok mutluluk ve umut verici, çok güzel. Hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

Olcan Adın da Gökhan Zan'ın paylaşımına benzer ifadeler kullandı.

İşte spor camiasından Ekrem İmamoğlu paylaşımları

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Mehmet Okur İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (28)

Muhammed Yıldız:

Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan!

133
24
yanıtYanıtla
BİNGÜL TEYZE:

Elhamdülillah hepimiz Müslümanız birbirimizi öteleştirmeye deyil kucaklamaya ihtiyacımız var bu ülke hepimizin ülkemiz için her şey hayırlı olsun

40
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

Ne kadar VATANIMIZIN düşmanları varsa hepsi bu mahluku desteklemiş neden acaba ?????????????

11
30
yanıtYanıtla
Her şey çok güzel olacak:

2 gr aklından çıkan en yaratıcı söz . bebek katilinin mektubu okunur ses çıkarmazlar , bebek katilinin kardeşi Trt ye çıkar ses çıkarmazlar ama ne kadar vatan düşmanı var ise etrafta toplanmış pisliğini atarlar . bunların kültürü bu . pislik at izi kalsın yada kul hakkı ye nasılsa soran yok . tek dertleri artık Atm ye gidip para çekemeyecek olmalarıdır . yoksa Ülkenin ekonomisi yada işsizlik umurlarında değil

yanıt13
yanıt12
lafla güzel olmaz:

İşçilere yine bol keseden maaş dağıtsın da evine su , ocağına doğal gaz gelmesinde bakalım herşey nasıl güzel olacak görelim. . .

yanıt4
yanıt1
ipek:

kökleri başka yerden olduklarından birini tanıyorum kadın yunan kalkmış akp ye dil uzatıyor imamoğluna hayran birini tanıyorum arap esedci nusayri imamoğlu hayranı yani dostum bu vatanın öz evladı onu desteklemez

yanıt0
yanıt0
KSJksşa:

Çatlayın lan akapeliler. heryerinizden çatlayın. ağzınıza geleni de söyleyin. çok da tın çok da fifi. atı alan üsküdarı geçti. siz 2023 e kadar son pisliğinizi de akıtın. sonra ona da fırsatınız olmayack İNNNNŞŞŞŞALLAH

12
23
yanıtYanıtla
Muhammed Yıldız:

Dikkat et üzerine gelmesin ;)

yanıt11
yanıt0
nankörlük diz boyu:

Sende büyük şehir belediyeye gireceksin galiba yüksek maaşla orası beylikdüzü değil dikkat edin oraya giren borcu yanlız sen değil çocukların da ödeyerek zor bitirir. . . 2023 e kadar takke düşer kel de görünür sen merak etme. . .

yanıt4
yanıt4
Seren canj:

Ağzına sağlık sayın yorumcu bu gericiler kafa almaz ancak en iyi bildileri iş küfür hakaret severler zaten gericiler istilası yuhhhhhh

yanıt2
yanıt10
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title