Haberler

    İşte Galatasaray'ın İlk Transferi!

    Gelecek sezon kadro revizyonuna gitmeyi planlayan Galatasaray transfere Gençlerbirliği'nin sol bekiyle başladı

    Yeni sezonda sil baştan takım kurmaya hazırlanan Galatasaray aradığı sol beki Ankara'da buldu. Gençlerbirliği forması giyen Uğur Çiftçi ile sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Kulübü ile bir sene sonra bitecek sözleşmesini uzatmayan Uğur, Aslan'a "Evet" dedi. 2 milyon Euro bonservis karşılığında bu transferin biteceği tahmin ediliyor. Ahmet Çalık transferinde Başkent ekibiyle iyi ilişkiler kuran Galatasaray, Uğur Çiftçi için de Gençlerbirliği'ni ikna etmesi bekleniyor. Bu sezon 29 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu 1 gol atıp 2 asist yaptı. 1.80 boyuyla bir beke göre hava toplarında etkili olan Uğur'un gelişi, İngiltere ve Fransa'dan teklifler alan Lionel Carole'ün gitmesi anlamına geliyor.

    BRUMA ASKIYA ALDI!

    Tudor'la yıldızı bir türlü barışmayan ve en son Kasımpaşa maçının 18. dakikasında oyundan alınan Bruma, Galatasaray'la sözleşme yenileme görüşmelerini askıya aldırdı. Kulüple masaya oturmak için Türkiye'ye gelen menajer Catio Balde, Portekizli yıldızın isteği doğrultusunda yönetimle yapacağı toplantısını iptal etti. Görüşme iptalinin, parasal konulardaki anlaşmazlıkla ilgili olduğu iddia edildi.

    KARAR PARA CEZASI

    Galatasaray'ın evinde aldığı ağır Kasımpaşa yenilgisi sonrası yönetim düğmeye basıyor. Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında cezalar karara bağlanacak. Wesley Sneijder, Bruma ve de Jong başta olmak üzere birçok oyuncuya disiplinsiz davranışlarından dolayı para cezası kesilecek. Yönetimin kadro dışı bırakma konusunda ise bir karar alması beklenmiyor. Para cezalarının ise sezon sonu takımın ligdeki konumuna göre yürürlüğe gireceği vurgulandı. Sezon başında Sneijder, Sabri, Chedjou ve Selçuk İnan, ağır para cezaları almış ancak uygulanmamıştı.

    (Sabah)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Uğur Çiftçi Galatasaray Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title